Рубрики: Новини
03.08.2024 14:00

“Це були досить хороші гроші”: 43-річний Сергій Притула розповів, скільки заробляв, працюючи на телебаченні

Відомий український волонтер Сергій Притула пригадав мирні часи та зізнався, скільки заробляв коли був топ-ведучим на національному телебаченні.
Поділитися

Відомий екс-телеведучий вже давно покинув проєкти та віддав всі сили волонтерству. Чоловік допомагає нашим захисникам боронити країну та попри чималу критику, яка виливається на нього та його родину, Сергій Притула не збирається здаватися. Й хоча, зараз шоумен далеко від телебачення, він з теплом пригадає мирні часи, коли він був одним з найшанованіших ведучих.

Не секрет, що з 2008 року, кар’єра Сергія стрімко піднімалася вгору. Чоловік мав купу проєктів, які дивилися тисячі. Крім того, до його думки дослухалися всі, хто працював у шоу-бізнесі. У інтерв’ю для Укрінформ, чоловік зізнався, скільки заробляв на минулій посаді.

Сергій Притула розкрив суми своїх гонорарів на телебаченні

Нещодавно, в мережі розгорівся скандал, через опубліковані договори на придбання 3-х квартир у столиці. Суспільство було обурено тим, що чоловік, якому відправляють гроші з усієї країни, витрачає їх на придбання елітного житла. Проте, Сергій не став приховувати правди. Він пояснив, що нерухомість була придбана ще до війни, на кошти зароблені на телебаченні.

“Це були досить хороші гроші з огляду на минулі роки. Скажімо так, вартість цих трьох квартир, які були придбані у 2020 році, – менша, аніж був мій річний заробіток на Новому каналі”, – зізнався екс-телеведучий.

Сергій Притула розкрив суми своїх гонорарів на телебаченні

Шоумен зазначив, що працював дійсно багато. Був час, коли його проєкти транслювалися на трьох каналах – Новому, Інтері та СТБ. Тоді, він одночасно брав участь у 7 різних шоу. Сергій більшість свого часу проводив на знімальних майданчиках, тому вважає, що заробіток цілком заслужений.

Виявляється, українські канали могли дозволити собі чималі зарплати. Звісно, це стосується далеко не всіх, кого ми бачимо на екранах, але факт залишається фактом.