“200 кульок, аби ти був щасливий”: подружжя Тімура та Інни Мірошниченків привітало названого сина з 3-річчям

У родині українського телеведучого Тімура Мірошниченка велике свято. Його названий син святкує третій день народження, тож до привітань долучилася вся родина.

Відоме українське подружжя Тімура та Інни Мірошниченків минулого року взяли у свою родину маленького хлопчика. Тоді, Марселю не було й двох рочків, а вже зараз сім’я святкує його 3-річчя.

У своїх Instagram, пара показала, як родина готувалися до свята. Правильним рішенням стало те, що вони долучили інших дітей до оформлення прибудинкової території. Не озброєним оком видно, що вони хотіли догодити імениннику, тож старалися з усіх сил. Й не важливо, що більшості з присутніх вже давно пора було вкладатися у ліжко, діти з ентузіазмом готували сюрприз для братика.

“Памʼятай, що у тебе є ті, хто глибокої ночі буде дути 200 кульок, аби ти був щасливий на ранок!”, – написала Інна.

Тімур Мірошниченко показав, який сюрприз приготував для 3-річного сина
Тімур Мірошниченко показав, який сюрприз приготував для 3-річного сина

Подружжя неймовірно щасливе, що хлопчик з’явився в їхньому житті. Вони вражені від тієї енергії, яку він випромінює та намагаються підтримувати малого, аби він відчував ту неосяжну любов, яку вони відчувають.

“Хлопчик, який вчить всіх вірити у ДИВА! Бо дивом є він сам! Нескінченне джерело енергії, любові, тепла і жаги до життя!”, – зізналося подружжя.

Тімур Мірошниченко показав, який сюрприз приготував для 3-річного сина
Тімур Мірошниченко показав, який сюрприз приготував для 3-річного сина

Звісно, повз такої події не змогли пройти шанувальники родини. Користувачі мережі доєдналися до привітань та зазначили, що родині вдалося зробити життя дитини дійсно прекрасним.

“До сліз від щастя за Марселя! Будь щасливим і знай, що з такими батьками ти зможеш все”, “Обожнюю Марселя і всю вашу родину. Нехай буде здоровим та щасливим. Ви – любов!”, “Видно, що Марсель купається у свідомій любові. Нехай росте здоровеньким”, “Щасливої долі Марселю та його люблячий родині!”, – написали під дописом.

Тімур Мірошниченко показав, який сюрприз приготував для 3-річного сина
Тімур Мірошниченко показав, який сюрприз приготував для 3-річного сина

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?