Рубрики: Новини
07.08.2024 11:59

“Це найбільша радість”: Марія Яремчук вперше розповіла про свою новонароджену дитину не від Пономарьова

Знаменита українська виконавиця Марія Яремчук вперше розповіла про свою новонароджену дитину не від Олександра Пономарьова. Що зірка каже про своє материнство?
Поділитися

Новина про вагітність Марії Яремчук була досить неочікуваною. Після завершення музичної кар’єри виконавиця доклала максимальних зусиль для того, аби забезпечити собі приватність.

Востаннє вона з’являлася на сцені у Ліверпулі, і лише у якості виключення: артистка представила Україну знов у якості запрошеної гості на Євробаченні. Після цього вона зрідка виходила на зв’язок на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, здебільшого нагадуючи про спадщину її батька Назарія Яремчука, а також обговорюючи найбільші новини зі сфери культури.

Марія Яремчук розповіла, як почувається після народження дитини

Марія Яремчук розповіла, як почувається після народження дитини

Жодних інтерв’ю за цей період Марія Назарівна не давала, і напевно, ніхто б навіть не дізнався, що вона знайшла своє щастя і навіть стала матір’ю, якби не злив інформації від інсайдерів. Останньою краплею у цьому питанні став коментар її брата Дмитра, який пожалівся, що Марія не відповідає йому у Вайбері на привітання.

Тоді Яремчук вперше висловилася про те, що стала матір’ю і підтвердила дану інформацію. А нещодавно вона дала маленький коментар і музичному каналу М1.

Героїня нашої статті заявила, що після пологів складно повернутися до минулого темпу життя. Проте тепер, за її словами, воно отримало зовсім інакший зміст.

“Це неможливо – прийти у звичний темп на перших місяцях, коли тільки дитиночка з’явилася. Це зовсім інше життя вже. Зовсім інше, але, звісно, воно отримало новий зміст. Це найбільша радість у світі – діти”

Нагадуємо, Марія Назарівна спростувала новину про те, що батьком її дитини може бути Олександр Пономарьов. Також зірка зауважила, що їй важко уявити, які емоції переживає її коханий, читаючи новини про це. Особистість справжнього батька малюка вона тим не менш не розкрила і не збирається цього робити.