Батьки легендарні, діти – звичайні: Тоня Матвієнко, Марічка Яремчук, Тоня Паперна, Руслан Ротару-Євдокименко

Передача слави у спадок — доволі широка практика, якою користуються знаменитості, адже просуватися шоу-бізнесом дуже важко, але завжди можна залишити щось дитині.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко

Єдиний син Софії Ротару зізнався, що спілкується з президентом Зеленським
Українські зірки, які отримали славу у спадок

Для того, щоб стати знаменитим Руслану навіть не довелося нічого робити. Його знають як сина легенди української естради Софії Михайлівни та чоловіка, який зміг втримати кар’єру своєї матері на плаву після смерті голови сім’ї.

Однак, творчістю Руслан ніколи не займався, і завжди говорив про те, що здебільшого обожнює точні науки, механіку, інженерію, архітектуру.

Ніна Матвієнко і Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко показала, як виглядає її старша дочка Уляна
Українські зірки, які отримали славу у спадок

Тоня отримала у спадок від матері не тільки слухачів, але й неймовірний голос, який є продовженням Ніни Митрофанівни. Зараз зірка ще й виконує її пісні, щоб нагадати світу про те, якою талановитою була її найближча людина.

Ольга Сумська і Тоня Паперна

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Українські зірки, які отримали славу у спадок

Завдяки легендарним матері та бабусі Тоня з пелюшок знаходилася в театрі і прекрасно знає, як все працює. Вона одразу ж вирішила, що також пов’яже своє життя з цим мистецтвом і невдовзі таки здійснила власну мрію. Зараз вона проживає в Москві та активно знімається в серіалах.

Наталія Сумська та В’ячеслав Хостікоєв

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Українські зірки, які отримали славу у спадок

В’ячеслав Хостікоєв є спадкоємцем двох легенд — Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва. Звичайно, йому дісталися і неймовірні зовнішні дані, і талант, і можливість промоушену.

Марія Яремчук та Назар Яремчук

Марія Яремчук стала нареченою для Євробачення-2023
Українські зірки, які отримали славу у спадок

Коли легенда української пісні Назар Яремчук помер, його донечка Марія була ще дуже маленькою. Але тільки вона з’явилася на сцені, як усі оточуючі одразу ж почали підкреслювати її походження та ділилися своїми високими очікуваннями від дівчини. Можливо саме це зіграло погану роль у її кар’єрі, адже Марія Назарівна згодом зізналася, що боїться сцени і через це завершує свою сценічну діяльність.

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.