Рубрики: Новини
07.08.2024 12:53

Родина Софії Ротару – син, невістка та онук Анатолій опублікували фотографії співачки – що сталося?

Усі члени сім'ї Софії Ротару - син Руслан, невістка Світлана та онук Анатолій, який сидить за кордоном, оприлюднили рідкісні фото співачки. Мовчить лише онучка Соня з США.
Поділитися

Сьогодні, 7 серпня, легендарна українська співачка Софія Ротару відзначає День народження. Народній артистці виповнюється 77 років. Одним з перших її привітали найближчі родичі, які з самого ранку оприлюднили у своїх “сторіз” рідкісні фотографії з іменинницею.

Так, син Руслан опублікував знімок, на якому Софія Михайлівна позує в рожевій сукні з оригінальним принтом із хмаринками та губками. Судячи з усього, кадри були зроблені під час спільного відпочинку. Руслан привітав маму із Днем народження англійською мовою.

Син, невістка та онук привітали Софію Ротару з Днем народження

Невістка Світлана вирішила підібрати для поздоровлення свекрухи архівний знімок, на якому іменинниця постала в образі з кліпу на пісню “Я ж його любила”.

Син, невістка та онук привітали Софію Ротару з Днем народження

Онук Анатолій Євдокименко, якому все ж таки вдалося вирватися за кордон, у День народження знаменитої бабусі оприлюднив фото із сімейного архіву. У кадрі ще молода Софія Ротару та маленький Толік стоять посеред путівця. Співачка дивиться на камеру в той час, як онук простягає їй букет польових квітів.

Син, невістка та онук привітали Софію Ротару з Днем народження

Єдина хто поки що не привітав бабусю – це онука Соня, яка вже кілька років живе та працює Сполучених штатів Америки. Зважаючи на все через велику різницю в часі, дівчина ще не встигла прокинутися і опублікує свій пост трохи пізніше.

Син, невістка та онук привітали Софію Ротару з Днем народження

Нагадаємо, що 22-річна онука Ротару вже кілька років живе та працює за кордоном. Спочатку Соня навчалася на дизайнера у Європі, а потім переїхала до США. Влаштувалася дівчина в Нью-Йорку, де живе в розкішній квартирі, яку, зважаючи на все, їй знімають батьки. Нещодавно стало відомо, що онука Ротару розлучилася з українським мільйонером Денисом Ждановим і почала зустрічатися зі спадкоємцем однієї з найбагатших сімей Америки – Максом Лернером. Пара вже встигла опублікувати кілька сумісних фото.

Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером