Рубрики: Новини
07.08.2024 18:28

“З’їли пів холодильника”: сини Григорія Решетніка до 10 ранку спустошили денний запас їжі закордоном

Пів банки сметани, всю кашу, солодке, лаваш та піцу з'їдають одним махом сини відомого ведучого програми "Холостяк" Григорія Решетніка. І це все до 10:00 ранку.
Поділитися

Уже котрий день поспіль дружина відомого і незмінного ведучого романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, перебуває на морі закордоном. Там вона перебуває разом із своїми трьома дітьми та мамою. Мета їхньої поїздки — відпочинок для дітей. І вже можна однозначно підвести підсумки, що ця подорож — вдалася! Адже діти так активно, весело та цікаво проводять час (витрачають свої калорії), що вже сьогодні, 7 серпня, до 10:00 ранку встигли спустошили денний запас їжі. Про все це сама Христина Решетнік розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

Христина Решетнік розповіла, чим вони харчуються за кордоном

За її словами, сьогодні зранку вони тільки по снідали, пішли на пляж, і хлопці вже з’їли всю кашу, млинці, солодке печиво, морозиво. А один із синів ще й “злопав” пів банки сметани.

“Щоб Ви розуміли, у нас зранку вже було два сніданки, і бутерброди, але не знаю, чи можна вважати це третім сніданком. Зараз ми ідемо на пляж і діти ще їдять морозиво, солодке. Тільки 10-ранку, а вони вже з’їли пів холодильника. Де воно в них влазить, де поміщається, незрозуміло”, – заявила Христина Решетнік щодо харчування своїх діточок.

Самі ж хлопці повідомили мамі, що у них дуже багато місця, тому стільки їжі і влазить. А найменший син сказав, що у нього все влазить через вуха.

“Отакої, щоб Ви знали”, – сказала на все це дружина Григорія Решетніка.

Наступну stories, яку вона опублікувала, це те, як діти продовжили їсти на самому пляжі. І це було вже не солодке, це лаваш із начинкою, різні булочки та пиріжки. Потім була ще піца. І все це лише за три години перебування на пляжі. Варто лише уявити наскільки важко Григорію Решетніку прогодувати таку велику родину і скільки коштів для цього потрібно заробляти.