Рубрики: Новини
08.08.2024 19:23

“Спасаємось, як можемо”: Горняк розповіла, чому кожні 2 тижні йде до психолога — не може забути Остапчука?

Відвідування психолога для багатьох залишається табу. Але він допомагає швидше переживати розлучення, труднощі на роботі та інші ситуації. Регулярно звертається до спеціаліста також Христина Горняк.
Поділитися

Дбати про своє здоров’я — надзвичайно важлива щоденна праця. І це стосується не лише фізичного, але й психологічного аспекту. Від емоційного стану, наявності депресії чи навіть сильних хвилювань наш організм може вмикати різноманітні захисні механізми, виробляти певний набір стресових гормонів. А це безпосередньо впливає й на фізичне здоров’я.

Цю істину чудово розуміє Христина Горняк. Тому раз на 2 тижні вона ходить до психолога, який став для неї своєрідним другом. Зі спеціалістом вона може поговорити про усе, рятуючись від серйозних проблем з ментальним здоров’ям та виправляючи дрібніші.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк розповіла, чому кожні 2 тижні ходить до психолога

Боротися з поганим настроєм Христині також допомагає робота та подорожі. У власному проєкті ORA вона може розкривати свої таланти та розвиватися професійно. Також Горняк планує повернутися до роботи нотаріусинею, але поки без чітких планів.

Що ж стосується подорожей, то Христина обожнює море! Але через велику зайнятість дівчині не вдається часто на нього вибиратися. Востаннє, коли Горняк планувала такий відпочинок, перед самим вильотом вона захворіла, через що відпустка перетворилася на лікування.

Нотаріусиня Христина Горняк розповіла підписникам про запланований відпочинок на морі

Зараз Христина знову планує відпочити на морі та ділиться своїми планами з підписниками. Жартома дівчина каже, щоб їй ніхто не наврочив, аби не вийшло, як минулого разу. Зараз Горняк в екстреному режимі виконає усі справи, оскільки дата її поїздки в Європу та на море зсунулася ближче, через що їй вже потрібно збиратися в дорогу.

Однією з найважливіших справ стало відвідування салону краси. Там Христина насолодилася кавою та зробила манікюр і педикюр. Колір лаку Горняк обрала улюблений — червоний. Тому дівчина зможе потішити свого коханого красою та розкішшю. Якщо, звісно, вона відправляється на море в такій приємній компанії, на що вона трішки натякала у сторіс.

Христина Горняк показала манікюр та педикюр з улюбленим червоним лаком