Леся Нікітюк терміново вимагає такий же подарунок, як у колишньої дружини Остапчука Христини Горняк

Догляд за собою є важливим для кожної людини. Якщо приділяти цьому недостатньо уваги, то на тілі можуть швидко з'являтися неочікувані "зарослі". Майже, як у Лесі Нікітюк.

За життям Лесі Нікітюк слідкують мільйони українців. Крім неймовірної краси дівчина може похвалитися чудовим почуттям гумору та яскравим життям, яке привертає увагу. Телеведуча ділиться з шанувальниками не тільки значними досягненнями, а й дрібними радощами, які може дозволити собі кожен українець.

Наприклад, кукурудза. Ця злакова культура є однією з найважливіших для світу на рівні з пшеницею та рисом. Але для звичайних людей вона цінна завдяки особливому смаку, який можна розкрити за допомогою різних варіантів приготування. Зірка обрала просте відварювання кукурудзи та подачу з маслом, викладеним у вигляді сердечка.

Проте просто поділитися сніданком — це не в стилі Лесі. Вона любить жартувати, тому вирішила нестандартним способом використати волосся кукурудзи, імітувавши ним “зарослі” під пахвами. Одна проста дія гарно розвеселила шанувальників ведучої та викликала хвилю компліментів її тонкому почуттю гумору. А виробник бритв, який нещодавно співпрацював з Христиною Горняк, можливо, звернув увагу й на Лесю.

Леся Нікітюк потішила шанувальників своїм неповторним почуттям гумору
Леся Нікітюк потішила шанувальників своїм неповторним почуттям гумору

До слова, стовпчики з приймочками — як правильно називається кукурудзяне волосся — є дуже цінним. В косметології та медицин його застосовують досить часто. Аптеки пропонують засоби на основі стовпчиків з приймочками для покращення роботи нирок та серця. Також з них можна приготувати засіб для схуднення.

Якщо ж ви зацікавлені виключно у приготуванні качана, то це можна зробити різними способами. Найпростішим є варка. Також можна грилювати кукурудзу. Якщо хочеться наситити її додатковими смаками, то для цього чудово підійде духовка.

Для приготування візьміть фольгу, вершкове масло (розм’якшене, щоб з ним можна було легко працювати), сіль та спеції. Останні обирайте собі до смаку: від нарізаного часнику до копченої паприки, яка дає особливий аромат та смак. Змішайте все з маслом, покрийте качан та гарно загорніть у фольгу. Місце з’єднання бажано розміщувати догори, щоб масло не витікало та не горіло на поверхнях духовки.

Леся Нікітюк показала підписникам, як приготувала кукурудзу вдома
Леся Нікітюк показала підписникам, як приготувала кукурудзу вдома

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.