Рубрики: Новини
12.08.2024 10:37

“Не наважився”: Віталій Борисюк пригадав, як розлучився з першою дружиною та відбив Сумську у Паперного

Віталій Борисюк зізнався, що до Сумської мав серйозні стосунки з іншою жінкою. Проте, Ольга запала в його серце з першого погляду, тому він залишив дружину та відбив кохану у конкурента.
Поділитися

Заслужений артист України Віталій Борисюк не став приховувати, до шлюбу з Олею Сумською мав кохану. Проте, жінка ще при першій зустрічі так вразила актора, що він твердо вирішив завоювати її прихильність. Чоловікові не завадили ні власна дружина, ні чоловік нової обраниці.

Актори познайомилися на святкування нового року. Тоді, чоловік навчався в інституті та мав дружину, на ім’я Жанна. Тільки поглянувши на Ольгу, чоловік зрозумів – це і є його доля. Проте, відразу залицятися побоявся, адже знав династію Сумських та боявся відмови.

Пізніше, вони зустрілися знову. Тоді, акторів поєднала не спільна компанія друзів, а спільний проєкт. Сумська, Борисюк та Паперний брали участь у спектаклі, у якому грали любовний трикутник. Символічно, адже майже те саме відбувалося в їх житті.

“Ми грали наречений-наречена. А Євген Паперний грав чувака, який викрадав мою наречену. У житті все навпаки”, – пригадує Віталій.

Віталій Борисюк розповів про розлучення з першою дружиною

На той час, актор вже розлучався з першою дружиною, тому й не бачив перешкод для завоювання серця нової обраниці. Навіть вагітність Сумської не спантеличила кавалера. Чоловік вирушив на відверту розмову до Паперного, де заявив, що відіб’є Ольгу будь-яким способом.

“Я стояв на поверсі перед дверима. Сказав, що так і так, все одно вона буде зі мною”, – зізнався чоловік.

Віталій Борисюк розповів про розлучення з першою дружиною

Проте, й відпускати дружини просто так Євген не збирався. Чоловік розповів, коли дізнався про рішення коханої піти з родини, спалахнув гнівом та вдарив Сумську. Тоді, жінці довелося замазувати синець тоналкою.

Життя Сумської та Борисюка не завжди було ідеальним. Окрім гучних сварок та скандалів, пара не раз опинялася на межі розлучення. З часом, нездорові пристрасті в їх родині вщухли, а подружжя прийняло рішення жити далі, адже сила їх кохання не зменшилася навіть через роки.