“Я не торкаюся”: Камалія зізналася, скільки витрачає на місяць та хто платить за їхній з Захуром маєток

Відома співачка Камалія вже понад рік, як мешкає сама. Проте, у власності артистки чимала територія та розкішний будинок. Хто ж оплачує такі хороми?

Популярна українська виконавиця Камалія довгий час провела у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Цілих 20 років вони підтримували одне одного. Проте, зміна оточення кардинально вплинула на стосунки подружжя. Наразі, пара розлучена, Камалія повернулася в Україну, а Захур з донечками залишилися в Англії.

Попри розлучення, екскохані часто з’являються на публіці та продовжують спільно виховувати дітей. На додаток, досі Арабелла та Мірабелла нічого не знають про розрив батьків. На думку бізнесмена, вони ще замалі, аби втягувати їх в дорослі справи.

Камалія зізналася, хто оплачує утримання її родинного маєтку
Камалія зізналася, хто оплачує утримання її родинного маєтку

Окрім того, залишається питання, хто зараз утримує шикарний маєток та чималу територію подружжя. Слава Дьомін вирішив запитати про це безпосередньо в артистки. Камалія не стала приховувати та зізналася, що ніколи не торкалася фінансів, а дім оплачує чоловік. Навіть зараз, після їх розриву, саме Захур оплачує комунальні та заробітну платню персоналу.

“В мене завжди чоловік займався такими побудово-фінансовими питаннями. зарплатню виплачував, все таке. Я навіть цього не торкалася. Зараз він продовжує… Я теж не торкаюся”, – зізналася жінка.

Камалія зізналася, хто оплачує утримання її родинного маєтку
Камалія зізналася, хто оплачує утримання її родинного маєтку

Також, Камалія зізналася скільки грошей витрачає особисто вона. За словами жінки, сума сягає 10 тисяч доларів. Така вартість життя обумовлена необхідністю платити зарплату своїй команді, утримувати коней, ну й звісно особисті потреби співачки – продукти, одяг та косметичні послуги. Проте, й тут не обходиться без колишнього. Коли він приїздить до України, ці витрати лягають на його плечі.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.