Рубрики: Новини
12.08.2024 09:29

Христина Соловій — не єдина: Святослав Вакарчук вперше показав, кому поступилася місцем його екс-підопічна

Святе місце порожнє не буде. Після того, як творчі шляхи Христини Соловій та Святослава Вакарчука розійшлись, зірковий наставний набрав собі інших підопічних.
Поділитися

Відомий музикант Святослав Вакарчук не один сезон просидів в тренерському кріслі шоу “Голос країни”. Коли молода виконавиця Христина Соловій обрала його в якості свого наставника, розпочалася їх співпраця. Проте, жінка не довго дослухалася до порад досвідченого артиста та вирішила розірвати з ним всі справи.

Під час інтерв’ю для Маші Єфросиніної, Христина зізналася, що вдячна Святославу, проте вона хотіла виражати свою індивідуальність, тому й не стала продовжувати контракт. На думку співачки, Вакарчук тримає на неї образу, адже гостра на язик Соловій декілька разів необачно виражала свою думку та цим зачепила фронтмена.

Святослав Вакарчук показав, хто зайняв місце Христини Соловій

Проте, святе місце порожнє не буде. У Святослава й без Хритини купа охочих до співпраці. Наприклад Jerry Heil, яка зазначила, що саме лідер ОЕ допоміг їй пробитися в український шоу-бізнес. Крім того, Зараз артисти готують спільне виконання пісні популярного гурту.

“Виконала “Я так хочу до тебе”. Святослав запостив це у твітер, і тисячі людей так вперше почули про мене”, – написала дівчина у своєму Instagram.

Святослав Вакарчук показав, хто зайняв місце Христини Соловій

Молода виконавиця KOLA, також у захваті від досвідченого ментора. У своєму фотоблозі, вона виразила глибоку вдячність до Вакарчука. На її думку, він один з небагатьох, хто ладен підтримувати маловідомих артистів.

“Ви підтримуєте молодих музикантів, даєте їм дорогу, намагаєтесь їм допомогти – я дякую вам за те, що ви такий, за те, що у вас добре серце та неосяжний талант”, – написала KOLA.

Святослав Вакарчук показав, хто зайняв місце Христини Соловій