З дітьми бачиться онлайн, а сестер Полтавської водить до Діснейленду: Остапчук показав, як проводить вихідні

Відомий український шоумен Володимир Остапчук вже давно не бачив власних дітей. Можливо тому, чоловік не проти скласти компанію молодшим сестрам своєї обраниці?

Популярний телеведучий Володимир Остапчук має двійко рідних дітей від першої дружини Олени Войченко. 11-річна донька Емілія та 6-річний син Еван зараз мешкають з мамою за океаном в Канаді, тож бачити батька можуть тільки через відеозв’язок.

На своїй сторінці в Instagram, Остапчук розповів, що ці вихідні проводить не дома. Разом зі своєю новою обраницею Катериною Полтавською, вони відправилися до Кропивницького. Там родина відвідала місцевий парк розваг. Звісно, він значно менший та не такий помпезний, як всім відомий Діснейленд, проте це гарна розвага для дітей. А їх з парою було аж двою – молодші сестри молодої дружини скали подружжю компанію.

“Другий день поспіль вигулюємо у місцевому Діснейленді двоюрідних сестер дружини”, – розповів телеведучий.

Володимир Остапчук показав, як проводить вихідні з чужими дітьми
Володимир Остапчук показав, як проводить вихідні з чужими дітьми

Крім того, Володимир попередив запитанням від підписників й хейтерів та відразу дав зрозуміти, що про власних дітей не забуває. Так він не бачить їх особисто, бо вони далеко, але спілкується з ними регулярно. Дякувати прогресу, це можливо завдяки інтернету.

“Зі своїми вчора розмовляв онлайн”, – зізнався шоумен.

Володимир Остапчук показав, як проводить вихідні з чужими дітьми
Володимир Остапчук показав, як проводить вихідні з чужими дітьми

Нагадаємо, нещодавно Полтавська підтвердила чутки про вагітність, вона не може натішитися своїм становищем, тож активно розповідає про всі переваги та недоліки вагітності. Катерина показувала знімки УЗД та поділилася складнощами токсикозу, що чекав на неї у перший триместр. Жінка зізналася, що дитина народиться перед Новим роком. Крім того, пара вже дізналася на кого чекає та розповіла це після гендер-паті у своїх фотоблогах.

Схожі статті