“Я зраджую”: Оля Цибульська розкрила правду про своє життя. Невже чутки про роман з Дзідзьо – це дійсність?

Довгий час заміжню артистку Олю Цибульську підозрювали у романі з її кумом Михайлом Хомою. Нарешті, жінка зізналася, що насправді коїться в її родині.

Відома українська співачка Оля Цибульська заміжня вже цілих 10 років. Щобільше, ця цифра описує лише їх офіційні стосунки з підприємцем Сергієм Грисюком. Насправді ж артистка з чоловіком вже понад 20 років.

Довгий час мережа пліткувала про зв’язок співачки з вокалістом Михайлом Хомою (відомим під псевдонімом Дзідзьо), який являється для неї кумом. Артисти вміло підігрівали чутки спільними треками про кохання, але на інтерв’ю завжди прямо відсікали всі здогадки шанувальників. Проте, нині, Оля зізналася про зради і її родині. Та чи пов’язано це з Дзідзьо?

На своїй сторінці в Instagram, жінка виклала новий пост. Увагу до якого прикувала коротким підписом “Я зраджую. А ти?”. Проте, далі мова пішла зовсім не про те, про що всі подумали. Артситка вирішила пофілософствувати та розповіла про зради самій собі.

“Самозрада. Мені здається, це найстрашніше що трапляється з нами. Я знайшла зрадливу переписку в своїй памʼяті і у нотатках телефона. Там лежать мрії і плани, на які я забила. Скріни суконь, які обіцяла собі колись купити/пошити. Збережені місця/ кафе, куди обовʼязково колись поїду. Вправи для спини, які колись обовʼязково зроблю”, – зізналася жінка.

Ольга Цибульська розповіла про зради у своїй родині
Ольга Цибульська розповіла про зради у своїй родині

На думку Цибульської, речі, які можуть здаватися неважливими, відіграють важливе значення в нашому житті. Ми радимо близьким більше уваги звертати на свої примхи, проте самі ігноруємо це правило. Поки не впадемо без сил.

“Засипаємо себе рутиною, щоб не було часу спитати “а за що це все зі мною”? А потім на душі темно і боляче. Важко і здається, що застрягла. Доки не прийму рішення : “я більше так не можу”. Ми вимагаємо від інших те, що самі для себе не здатні зробити”, – написала Оля.

Ольга Цибульська розповіла про зради у своїй родині

Артистка закликає вже сьогодні зробите щось для себе та прислухатися до свого емоційного стану. Вона впевнена, що кожен зможе відчути насолоду від дрібниці та сподівається, що маленькі радості заполонять наше життя.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.