Рубрики: Новини
13.08.2024 19:23

Залишила кар’єру та закрилася в собі, коли чоловік помер: як виглядає єдина донька Наталії Сумської Дарина

Дочка відомої української актриси Наталії Сумської – Дарина збиралася піти стопами батьків і теж обрала творчу професію, але доля розпорядилася інакше.
Поділитися

Рідні сестри Наталія та Ольга Сумські представниці знаменитої акторської династії. Діти народних артисток теж пішли стопами батьків та обрали творчі професії. Обидві доньки Ольги Сумської стали актрисами – Антоніна Паперна живе у Москві, молодша – Ганна Борисюк минулого року закінчила театральний ВНЗ та грає на сцені разом із батьками. Діти Наталії Сумської – син В’ячеслав Хостікоєв активно знімається у кіно, старша дочка Дарина після закінчення естрадно-циркового коледжу танцювала в ансамблі прикордонних військ та навіть встигла стати головною зіркою колективу. Вийшла заміж і народила дочку, проте згодом дівчина різко зникла.

Дарина Сумська-Мамай

Минулого року Наталія Сумська вперше розповіла що відбувається зараз із її дочкою і як склалося її життя? Як з’ясувалося, після смерті чоловіка у молодому віці Дарина Мамай-Сумська так і не змогла оговтатися від втрати та завершила кар’єру. Її світогляд кардинально змінився – дочка Сумської вже багато років не з’являється на публіці та веде життя справжньої самітниці.

Як виглядає і чим займається доросла дочка Наталії Сумської?

Як виглядає і чим займається доросла дочка Наталії Сумської

Зіркова мама досі допомагає фінансово та взяла на себе всі обов’язки щодо утримання онуки-підлітка. Старша Сумська дуже стурбована станом Дарини, яка зовсім втратила інтерес до життя та творчості.

Як виглядає і чим займається доросла дочка Наталії Сумської

Зазначимо, що сестра Дарини – Антоніна Паперна теж, за словами її мами – Ольги Сумської, перебуває у дуже важкому становищі. Після початку війни Тоня так і не знайшла сили висловитися про напад агресора на рідну країну і продовжує жити в Москві. Крім того, Паперна з’являється на червоних доріжках і вже встигла знятися в новому серіалі.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві