67-річна Наталія Сумська пояснила, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: “У нас є певні пріоритети”

У родині Сумських вже давно панує напруга. А зіркові сестри довгий час не з'являлися на публіці разом. Що стало причиною конфлікту у сім'ї відомих акторок?

Сестри з відомої української акторської династії Сумських, Ольга та Наталя мають досить напружені стосунки. Вже давно родини не з’являються на публіці разом, а присікаються виключно на родинних святах. Яких, після смерті матері відомого сімейства у 2022 році, стало не так багато. Причини родинних чвар жінки не приховують. Вони обидві дотримуються схожих версій.

Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою
Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою

Спочатку Оля Сумська, на інтерв’ю YouTube-каналу TalaVision прочинила завісу родинних відносин. Жінка пояснила, що суперечки між сестрами виникають через різні політичні погляди. Все почалося, коли жінка почала зніматися в українських фільмах, що виходили у прокаті на росії. Така творчість не сподобалася старшій сестрі. Проте, як запевняє Оля, вона не могла передбачити, який фільм транслюватимуть на російських телеканалах, а який ні. Звісно, після початку повномасштабного вторгнення про співпрацю з країною-агресором не може бути й мови, проте зовсім нещодавно наш медійний простір був спільним.

Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою
Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою

Пізніше, Наталя відреагувала на слова сестри. Жінка підтвердила, що вони не спілкуються через різні погляди на життя та різні позиції. Не зважаючи на багато спільних занять та захоплень, стиль життя у них різний. Крім того, старша сестра не настільки публічна, як молодша. Тож, не сприймає бажання Олі ділитися усім та виставляти кожен крок на широкий загал.

Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою
Наталія Сумська розповіла, чому не спілкується з сестрою Ольгою

Попри все, Ольга Сумська сподівається на примирення. Жінка зізналася, що завжди поважала сестру, а її професійний шлях надихає та є прикладом для наслідування. На додаток, вона мріє вийти з Наталкою на одну сцену.

Схожі статті

Які пенсії отримують Ротару, Поплавський та інші легенди естради: “Заправити машину і доїхати до Закарпаття”

Знаменитий український виконавець Іван Попович вперше висловився про пенсії для українських артистів, в особливості тих, які стали легендами естради та присвятили їй все своє життя.

34-річний Позитив зробив Мішель Андраде пропозицію і не стримав почуттів: “Тільки обіцяй, що назавжди”

Український виконавець, який відомий під псевдонімом Позитив, вразив мережу цікавою новиною. Чоловік публічно зробив пропозицію експідопічній Потапа.

Сніжана Єгорова вперше висловилася про старшу дочку: “Надто довго народжувала одного за одним трьох дітей”

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка втекла з України ще в 2021-му і раптом вийшла на зв'язок та засудила свою дочку Стасю Ровінську.

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.