Рубрики: Новини
14.08.2024 09:08

Олександр Пономарьов розповів про реакцію коханої на новину про його роман з Марією Яремчук: був скандал?

Після новини про поповнення у сім'ї Марії Яремчук Олександр Пономарьов дав ексклюзивний коментар щодо чуток про їхній роман. Як обраниця співака на це відреагувала?
Поділитися

Вперше з чутками про їхні любовні стосунки Олександр Пономарьов та Марія Яремчук зіштовхнулися більше восьми років тому. Дуетна пісня принесла артистам багато уваги від глядачів, але так само принесла певні проблеми. Колег почали підозрювати у романі, який нібито став основою для виконання чуттєвої композиції.

Марія Яремчук навіть не бралася гратися у ігри і одразу прямо сказала про те, що не перебуває з Олександром Пономарьовим у подібного роду відносинах. А от співак дозволив собі пожартувати, що переросло у справжню піар-компанію: преса постійно писала про те, що чоловік підтвердив їхній роман.

Олександр Пономарьов розповів про реакцію коханої на чутки про його роман з Яремчук

Олександр Пономарьов розповів про реакцію коханої на чутки про його роман з Яремчук

Пройшло не мало часу. Марія Назарівна вже давно не виступає на сцені і завершила музичну кар’єру. Справжнім дивом стало повідомлення про поповнення в її сім’ї. Здавалося, що зберегти народження малюка в таємниці не може бути складною проблемою. Але не тільки у випадку, коли ти не просто зірка, а знаменитість, повернення якої бажають тисячі фанатів.

Так як особистість батька дитини невідома, преса одразу ж почала пропускати, що цією людиною може бути Олександр Пономарьов. І він дійсно став батьком, але хрещеним. Зокрема, співак зізнався, що не розуміє, звідки з’явилися такі чутки. Щоправда, його справжня кохана розуміє все і з гумором реагує на приписані романи.

Про її наявність зірка зізнався не так давно. І можливо це напряму пов’язано з чутками про його зв’язок з коліжанкою. Аби уникнути надалі таких чуток, звісно, набагато простіше розповісти про наявність обраниці.

“Сміються всі”, – прокоментував лаконічно співак у проєкті “Ранок у великому місті”.

Відмітимо, що багато років Олександру Пономарьова приписують роман з концертною директоркою Софією (за іншою версією Наталією).