51-річний Олександр Пономарьов розкрив правду про свій роман, і він не з Марією Яремчук: вона молода?

Популярний український виконавець Олександр Пономарьов вразив мережу розкриттям таємниці, яку оберігав багато років. Зірка підтвердив що знаходиться в стосунках.

Після розлучення з Вікторією Мартинюк Олександр Пономарьов став набагато закритішим у питаннях, що стосуються його особистого життя. Раніше відвертий співак прийняв рішення не випробовувати долю і своїх наступних обраниць захищав від публічності. І хто знає, які саме причини малися ще для такого кроку. Втім, велика кількість знаменитостей чинять так само, і це завжди раціональний підхід.

Але як це часто буває приховувати іноді вже не виходить. Особливо, якщо обранець ця також має пряме відношення до шоу-бізнесу. Але у випадку Олександра сталося, судячи з усього, саме так. Ще декілька років тому з’являлася інформація про те, що чоловік закрутив роман зі своєю концертної директоркою. Молоду жінку звали чи то Софією, чи то Наталією. Цікаво, що ця плутанина продовжується.

Так, у контактах в менеджера зірки вказано, що жінку звуть Софія, але застосунок GetКонтакт надає ім’я Наталія.

Олександр Пономарьов підтвердив, що перебуває у романтичних стосунках

Олександр Пономарьов повідомив, що став хрещеним батьком
Олександр Пономарьов підтвердив, що перебуває у романтичних стосунках

Про не зареєстрований шлюб співака також декілька років тому говорила його колишня дружина Вікторія Мартинюк, яка зізналася, що вчить свого сина з повагою ставитися до мачухи. Мовляв, воно також докладає зусиль для того, щоб в сім’ї була доброзичлива та гармонійна атмосфера і її син слухається.

Нещодавно Тімур Мірошниченко також повідомив, що Олександр не самотній. Пономарьов дану інформацію підтвердив, але заявив, що розповідати про це не стане.

Нагадуємо, що декілька місяців тому Марія Яремчук народила сина. Публіка почала підозрювати, що батьком дитини всерйоз може бути саме Олександр. Адже співачка завершила свою кар’єру і раптом зникла, а Пономарьов тим часом усіма силами ховає свою обраницю. Обидва спростували дану новину, але батьком для дитини він все ж таки став, але хрещеним.

Шанувальникам вже нічого не залишається, окрім як чекати, коли Олександр сам захоче показати свою кохану.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.