Рубрики: Новини
14.08.2024 16:42

“Не було жодної хвороби”: екс-продюсер Олега Винника Горбенко публічно звинуватив артиста в брехні

Колишній продюсер та хрещений батько Олега Винника Олександр Горбенко публічно заявив, що артист сказав неправду про свою недугу. Що сталося насправді?
Поділитися

Наприкінці 2021-го Олег Винник скасував декілька своїх концертів, посилаючись на погане самопочуття.Співак пояснював, що в нього хворіє горло, і він фізично не може виступати. Тоді артист пообіцяв перенести концерти. Квитки залишалися дійсними, але на виступи фанати так і не дочекалися.

Вже через декілька місяців Олега разом зі своєю вокалісткою, і як з’ясувалося пізніше дружиною, опиниться далеко від України — у Німеччині. Саме там сім’я жила останні 30 років. У своїх коментарях Олег не розповідав про хворобу. Однак, на цей рахунок говорили його юристи. Зокрема, вперше подібна заява прозвучала у травні 2022-го після гучного скандалу на рахунок втечі артиста.

Олександр Горбенко спростував інформацію про хворобу Олега Винника

Олександр Горбенко спростував інформацію про хворобу Олега Винника

Рівно через рік стало відомо, що продюсер Олега Олександр Горбенко розриває з ним контракт. Між чоловіками серйозно зіпсувалися стосунки. І навіть релігійні уже не врятували ситуацію. В той самий момент почали з’являтися нові деталі. Наприклад, Оля Полякова заявила, що колега її практично підставив і залишив зі збитками.

Фанати Олега тим часом щиро вірили у те, що він хворіє. Хоча діагноз зірка так і не назвав. Олександр Горбенко вважає, що ніякої хвороби і не було. Мовляв, відмовка, аби не приїжджати.

“Ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера і команди”

Примітно, що шанувальники помічали дивну активність на колишній сторінці Олега в соціальній мережі Instagram і звинувачували Олександра Горбенка у тому, що він спекулює образом повелителя вовчиць.