Повелитель вовчиць Олег Винник розкрив правду про роман зі своїм продюсером Горбенком: “Таюне підставна”

Олег Винник в новому інтерв'ю після довгого мовчання відверто надає відповіді на питання, які давно цікавлять прихильників. Розповів про інформацію щодо роману зі своїм продюсером.

Після 24 лютого про зникнення Олега Винника почала писати вся преса та зʼясовувати, куди ж саме подівся повелитель вовчиць української сцени. Однак сам артист “ні сном ні духом”, тому понад рік мовчав про своє існування за кордоном.

Медійні колеги стали на захист артиста й давали зрозуміти публіці, що в публічності проблеми зі здоров’ям, тому й рішення перебратися до Німеччини прийняв миттєво. Але навіть, попри свій стан, ні на мить не забував про країну, яка подарувала славу та популярність й активно допомагав Україні коштами через власний благодійний фонд “Вовчиця”.

Винник заявив, що він досі є головною темою в Україні
Олег Винник розкрив правду про роман зі своїм продюсером Горбенком

Нещодавно вийшов новий анонс на інтерв’ю зірки, яке надав молодій журналістці Вікторії Курочці, в якому основним посиланням став натяк на роман з продюсером артиста Олександром Горбенком. Не менш цікавим висловлюванням стало про нібито “Підставну Таюне”, натякаючи на брехню, що шириться Інтернетом про їхнє кохання.

Журналістка на пряму поцікавилася, чи був роман з продюсером Олександром Горбенком, на що Олег надав досить цікаву відповідь:

“Таюне підставна, довбаний шоу-біз”, – розповів Винник.

Прихильників творчості та журналістів зацікавило, чи справді Таюне та сама дружина, про яку говорить повелитель вовчиць довгі роки, тому публіка з нетерпінням чекає на оприлюднення цієї анонсованої інформації.

Нагадаємо, що Олег Винник розірвав співпрацю з продюсером Олександром Горбенком після скандальної співпраці. Натомість віддані фани творчості знаменитості повністю стали на бік Винника.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.