Рубрики: Новини
17.08.2024 09:04

Коник, Локотко — це все Фреймут: під якими прізвищами жила “колишня” Притули до шлюбу і в другому шлюбі

Найвідомішого ревізора країни глядачі знають під прізвищем Фреймут. Та чи є воно справжнім? Ольга розповіла про це правду, і вона може здивувати шанувальників.
Поділитися

Одна з найвідоміших ведучих Нового каналу народилася у місті Новий Розділ, що на Львівщині. Освіту журналістки Ольга отримувала не лише в Україні, а також в Лондоні. У майбутньому це місто стане для неї наче другим домом. Під час навчання Фреймут працювала офіціанткою. Тобто в особливості роботи професійної кухні Ольга була занурена ще задовго до того, як їй запропонували місце ревізора в однойменному шоу.

Свою кар’єру в Україні Фреймут починала спершу на 5 каналі, а потім на 1+1, де була причетна до створення “Сніданку з 1+1”. У 2008 році вже легендарне ранкове шоу тимчасово закривали для переформатування. Тому Ольга опинилася на Новому каналі. У майбутньому Фреймут ще не раз буде зніматися у проєктах саме на цих двох каналах. Незмінним залишатиметься лише прізвище телеведучої. Принаймні для телеглядачів.

Ольга Фреймут показала свій паспорт зі своїм дівочим прізвищем та дошлюбним прізвищем матері

Та справжнє прізвище Ольги зовсім не Фреймут, а Коник. Хоча в паспорті, який вона показала в одному з випусків 2 сезону “Ревізора”, воно виявилося подвійним. Чому ж так? Заміжжя у цьому випадку ні до чого. Прізвище Фреймут Ольга взяла, як псевдонім. Вибір його не випадковий, бо це дівоче прізвище мами ведучої, яка мала німецьке коріння.

Нині прізвище Ольги — Локотко. І ось його пані Фреймут отримала вже від другого чоловіка Володимира Локотка. Хоча найціннішим у шлюбі для головного ревізора країни є, звісно ж, не прізвище, а спільні діти — 8-річний син Валерій та 7-річна Євдокія. Дівчинка іноді з’являється у соціальних мережах зіркової мами та розповідає підписникам про етикет.

Донька Ольги Фреймут Євдокія Локотко розповідає підписникам телеведучої про етикет

Також в Ольги Фреймут є старша донька Злата, яку вона народила у Лондоні від корінного британця. Нині 18-річна дівчина проживає у США. Ольга ж нещодавно повернулася в Україну після кількох років безперервного проживання у Великобританії. Ведуча не зазначала, чи це тимчасовий приїзд у справах, чи вона знову планує жити на Батьківщині.