Відмовилася від блонду і довжини: 42-річна Ольга Фреймут зробила модний боб-каре і показала результат

42-річна екс-ревізорка Ольга Фреймут зробила модний боб-каре і показала результат. Зірка відмовилася від класичного блонду та сказала "прощавай" довжині.

Ольга Фреймут завжди була прикладом елегантного стилю, манер, знання етикету. Увесь образ знаменитості був розроблений таким чином, що докопатися було неможливо. І лише останні декілька років ведуча зіштовхнулася із ситуацією, коли все виходить із під контролю.

Публіка звернула свою увагу на старшу дочку ведучої, яка не відповідає тим вимогам, що вона завжди озвучувала на екрані. В свою чергу Ольга наполягає на тому, що її спадкоємиця має право розпоряджатися своїм життям та образом так, як захоче.

Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат

Дочка Ольги Фреймут повернулася до України та показала, як змінилася
Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат

І безумовно, не дозволяє публіці переходити межі, що час від часу стається. Образ Ольги Фреймут в очах публіки дещо змінився, але і сама вона не застрягає у минулому амплуа. Нещодавно ведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких показала, як змінила свій образ.

Зірка не тільки позбавилася від блонду, і все більше переходить до темних кольорів, але відмовилася від довжини. Можна сказати, що з таким іміджем Фреймут бачать вперше.

Судячи з усього, зірка залишилася дуже задоволеною результатом. Хоча сім’я також пройшла через евакуацію та випробування адаптацією на новому місці проживання, Ольга виглядає надзвичайно круто: в неї доглянута шкіра, стриманий макіяж, гладке та блискуче волосся, непоганий настрій.

Нагадуємо, що Ольга та Злата нещодавно приїхали до України і побували в різних її містах. Благовірний ведучої не виходить на зв’язок і не коментує свою втечу. Родина потрапила у скандал після того, як стало відомо, що Володимир Локотко виїхав разом зі своєю сім’єю.

Ольга Фреймут кардинально змінила імідж та показала результат

Але чоловік навіть не намагався якось прокоментувати дану ситуацію і просто залишив все на волю долі. Фреймут тим часом почала працювати у Великобританії журналістом та веде колонку про Україну. Окрім того, вона продовжує свою викладацьку діяльність у сфері манер та етикету.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?