Рубрики: Новини
19.08.2024 10:56

“Просто сподобалось, як звучить”: Богдан Шелудяк розповів, як обрав собі ім’я — Леся Нікітюк теж у захваті

Зазвичай люди отримують своє ім'я від батьків. Але Богдан Шелудяк обрав його для себе сам, чим навіть здивував свою маму. Як це сталося? Нумо розбиратися!
Поділитися

Богдана Шелудяка можна назвати хлопцем мрії для багатьох дівчат. Надзвичайно красивий, неймовірно успішний, дуже харизматичний та з чудовим почуттям гумору. Але як він отримав своє ім’я? Звісно ж, ми не про дані його паспорту, бо за них він може подякувати батькам.

Як з’явився нікнейм bushe8? Приміром, у його колеги по шоу “Хто зверху?” Лесі Нікітюк все без вигадки — lesia_nikituk. У її “колишнього” більш оригінально — siriy_ua. Але все одно у цьому нікнеймі можна впізнати Сергія Притулу. Але як з’явилося bushe8?

Богдан Шелудяк вирішив зареєструватися в Insgagram майже одразу ж після його створення у 2011 році. На той момент він уже мав популярну сторінку в іншій соціальній мережі. Красунчик дуже подобався аудиторії, його фото часто публікували інші, тому він вирішив, що додаткова можливість себе показати буде дуже доречною. Тоді він почав придумувати нікнейм.

Богдан Шелудяк зі своєю колегою по проєктах Нового каналу Лесею Нікітюк

Різноманітні варіанти bogdan_sheludiak_official він відкидав одразу, бо вони видавалися йому дуже дивними. Різноманітні скорочення власного імені та його їхні комбінації також здавалися Богдану недостатньо цікавими. Тоді він згадав одне з прочитаних ним англійських оповідань, головним героєм якого був Bushe Mustaches.

Тобто Bushe — це просто ім’я персонажа, а не якась варіація імені Шелудяка. Цифра з’явилася у нікнеймі випадково, бо варіант “bushe” вже був зайнятий. Ніякого додаткового значення у вісімку Богдан не вкладав.

До слова, вибором нікнейму Шелудяк здивував свою маму. Вона подумала, що син обрав таке ім’я через прадіда, у якого було прізвище Бушман. Але у момент реєстрації Богдан не знав про цей факт, тому він став дуже цікавим збігом.

Телеведучий Нового каналу Богдан Шелудяк зі своїми батьками