Перевершив Притулу абсолютно в усьому: Леся Нікітюк вперше видала свої справжні почуття до Богдана Шелудяка

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вперше заговорила про те, як насправді ставиться до свого співведучого Богдана Шелудяка і який він в її очах.

Леся Нікітюк працює на українському телебаченні більше 10 років. За цей час вона встигла побачити абсолютно різні тенденції у шоу та серед колег. Але найдовша і найбільша вона співпрацювала з Сергієм Притулою. Спочатку здавалося, що вони ладнають між собою. Але пізніше стало зрозуміло, що насправді це саме той тандем, де панує особлива атмосфера, гармонія та взаєморозуміння.

У якомусь сенсі Лесі вдалося перевершити і Ольга Фреймут, і Катерину Варнаву.

Леся Нікітюк вперше видала свої справжні почуття до Богдана Шелудяка

Богдан Шелудяк розповів про взаємини з Лесею Нікітюк
Леся Нікітюк розповіла про своє ставлення до Богдана Шелудяка

Тому, коли Сергій Притула пішов з телебачення, багато хто взагалі не очікував, що Леся Нікітюк вдасться з кимось створити не менш якісний дует. Але це сталося. Для неї підібрали іншого ведучого, і ним став Богдан Шелудяк.

Разом вони вже відпрацювали один телевізійний сезон і він виявився непоганим. Втім, нещодавно Леся вирішила поділитися своїми враженнями від того, що відбувається в її кар’єрі та житті, і зізналася, що хоча все змінюється, не можна сказати, що це негативні зміни.

Зокрема, вона визнала, що Богдан дуже багато працює над собою, почав краще виглядати, покращив свої фінансовий стан, і також дала волю емоціям та видала своє справжнє ставлення до чоловіка.

Леся Нікітюк розповіла про своє ставлення до Богдана Шелудяка

Нагадуємо, що Сергій Притула відмовився від розважального формату шоу, пояснюючи це тим, що він побачив у житті багато речей, через які вже не зможе повернутися до свого минулого.

Однак, він не відхиляє можливість того, що існує шанс того, що він повернеться, але вже більш серйозні проєкти. На даний момент він здебільшого задіяний в благодійності, займається збором коштів та працює з захисниками. У зв’язку з роботою Сергій також виїжджає за кордон і буває у вельми віддалених куточках світу.

Схожі статті

Майбутня дружина Дантеса Кацуріна здивувала публіку своїм виглядом “в костюмі Єви” на новому фото: “Навіщо?”

Кожен пост Даші Кацуріної з власними фото збирає купу лайків та компліментів. Не може стриматися навіть її коханий Володимир Дантес, який щоразу щиро вражений тим, наскільки його дівчина прекрасна.

Лілія Ребрик показала 3-місячну доньку з її першого світського виходу: “Вона наче солоденьке тістечко”

Зіркові діти часто стають продовжувачами професії своїх батьків. Але зазвичай перші кроки вони роблять ближче до підліткового віку. Але маленька Аделіна уже може забрати всю увагу у своєї матусі.

“Мій приклад”: суддя “МастерШеф” Ярославський показав батька, який би міг стати тестем для Мартиновської

Хоча люди постійно змінюються протягом життя, основні риси в нас закладаються ще в дитинстві. Володимир Ярославський розповів, що найбільше вплинуло на його характер та життєві принципи.