Рубрики: Новини
19.08.2024 16:39

Для нього Неля Шовкопляс, як відкрита книга: Єгор Гордєєв розповів, як вміє “читати” людей по їхніх рухах

Вміння розуміти людей та аналізувати їхню поведінку навіть по найменших деталях є дуже корисним у сучасному світі. І цим вмінням володіє Єгор Гордєєв. Але чи вдається йому "прочитати" Нелю Шовкопляс?
Поділитися

Нещодавно Єгор Гордєєв вперше приїхав у Вінницю. Дотепер це місто залишалося єдиним обласним центром, який не відвідував телеведучий. Після візиту у Єгора залишилися лише позитивні враження. Він побачив навколо дуже цікавих людей, кожен з яких, гуляючи вулицею, говорить про різне. Декілька разів Гордєєв почув про передову та перемир’я. Найбільше люди обговорювали вихідні. Також двічі він чув розмови вінничан про Алена Делона.

Легендарного актора не стало у віці 88 років. Через призму його величної постаті Єгор вирішив поглянути на сучасний світ. У цьому світі Делону вже давно не було цікаво. Причина зовсім не у хворобі чи віці. Вони, звісно, вносять свої корективи, але основою є посередністю людей, їхній надмірній мрійливості, яка призводить до спрощення у всіх аспектах життя.

Легендарний французький актор Ален Делон

У своєму дописі Єгор говорить про посередність сучасного світу, деяку його шаблонність. Хоча сьогодення пропонує дуже багато можливостей і все навколо розвивається, люди дуже часто розчаровують своєю передбачуваністю, подекуди навіть примітивністю. Часто вже по рухах і окремих висловлюваннях можна чітко зрозуміти сутність людини, особливості її мислення та поведінки; майже безпомилково визначити загальну групу, до якої ця людина належить.

Також Гордєєв акцентує на величезній прірві між реальністю людей, які формально живуть на одній планеті, та наче існують в різних світах. Людина в тилу далека від того, хто на передовій, а громадяни інших країн не здатні відчути та зрозуміти те ж, що українці. І ці світи, на думку Єгора, наразі не перетинаються, але періодично контактують. І цей контакт породжує таку ж яскраву реакцію, як тертя сірника об смужку на коробці.

Єгор Гордєєв вперше відвідав Вінницю та поділився своїми враженнями