Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс та припав до іншої: вона ще та красуня

Ведучий "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв проміняв свою вірну партнерку Нелю Шовкопляс та припав до іншої. Ця красуня вразила публіку своєю вродою.

Публіка вже багато років цікавиться особистим життям Єгора Гордєєва, і це зовсім не дивно, адже телеведучий відрізняється розкішними зовнішніми даними, інтелектом, любов’ю до філософії та прекрасною ерудицією. Але єдині жінки, в оточенні яких шанувальниці бачать журналіста — це його колеги. Зокрема серед них найближча — Неля Шовкопляс.

Телевізійному дуету багато разів намагалися приписати роман. Подейкували навіть, що і діти телеведучої — копії її колеги. Над цим обидва лише сміються. Мовляв, на момент їхнього народження вони навіть не були знайомі, що вже казати про співпрацю.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав ніжні обійми з дівчиною

Єгор Гордєєв в день народження Нелі Шовкопляс відкрив свої почуття
Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв показав ніжні обійми з дівчиною

Окрім того, Неля Шовкопляс вже багато років заміжня. Єгор же стверджує, що не налаштований на серйозні стосунки, поки що не планує створювати сім’ю і занадто зайнятий для цього.

Тому глядачам лише залишається насолоджуватися його інтервенцією з Нелею. Але навіть в цьому питанні вона — не єдина. Майже щоранку на офіційній сторінці ранкового шоу з’являється фотографія, на який його обіймає свою співведучу. Але цього разу місце Шовкопляс посіла інша красуня.

Єгор Гордєєв показав ніжні обійми з дівчиною

До студії завітала гостя, співачка Геля Зозуля. І ведучим вдалося прекрасно поспілкуватися з нею та створити цікавий випуск.

Нагадуємо, нещодавно Єгор та Неля давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше відповіли на питання, чи ревнує чоловік ведучої її до колеги. Неля заявила, що він ніколи не читаю коментарі і навіть не здогадується, про що говорять коментатори. Окрім того, з Єгором він познайомився лише нещодавно і ця зустріч пройшла спокійно.

Ці останні 2 роки пара була зайнята здебільшого налагодженням стосунків, адже на початку 2022-го вони знаходилися на межі розлучення. Власне, вже була підготовлена заява.

Схожі статті