Неля Шовкопляс розстібнула ґудзики на блузці поруч з Гордєєвим: Єгор ледве стримується, щоб не дивитися

Іноді Неля Шовкопляс вміє підібрати образ, здатний перехопити дух у глядачів та її колеги Єгора Гордєєва. Телеведучий ледве втримався від детального розглядання нового стилю колеги. Спробуйте й ви.

Неля Шовкопляс — це розкішна жінка, яка у мільйонів глядачів викликає багато позитивних емоцій. Але на початку своєї кар’єри в ефірі “Сніданку з 1+1” ведуча зустрілася з чималим потоком хейту. Така недостойна поведінка частини аудиторії іноді змушує відмовлятися від продовження роботи. Але Нелю підтримували всі колеги, а особливо продюсерка проєкту Юлія Жмакіна та співведучий Єгор Гордєєв, з яким вони швидко подружилися.

За рамки дружніх стосунків ведучі жодного разу не виходили. Хоча як з такою красунею Єгор примудряється тримати себе в руках — це цікава загадка. Все ж Неля може похвалитися неймовірною харизматичністю та особливою красою, яку вона часто підкреслює стильними образами. Цього разу вона обрала білосніжну блузку, на який були застебнуті далеко не всі ґудзики. Проте Єгор, як справжній джентльмен, не дозволяв собі зайвих поглядів.

Єгор Гордєєв показав розкішний образ Нелі Шовкопляс та свої здібності, як фотографа
Єгор Гордєєв показав розкішний образ Нелі Шовкопляс та свої здібності, як фотографа

Ймовірно, Гордєєв є романтиком. Він знаходить красу навколо себе. Зокрема, ведучий обожнює робити фото неба, яке йому здається красивим. Від стосунків від також очікує взаємної любові, бажання спільного життя. Створювати пару заради самої пари Єгор не хоче. Як і жертвувати дружбою задля стосунків, які неможливі через об’єктивні причини.

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс знаходиться в офіційному шлюбі та виховує разом з коханим двійнят Матвія й Тимофія. Нещодавно у стосунках пари траплялася криза, через що вони навіть деякий час не жили разом. Та після 24 лютого Неля з чоловіком поступово робили переоцінку власних цінностей, тому більшість старих претензій для них відпали самі собою. Вони й досі продовжують працювати над стосунками, та основні труднощі вже подолані.

Неля Шовкопляс разом зі своїм чоловіком та синами-двійнятами
Неля Шовкопляс разом зі своїм чоловіком та синами-двійнятами

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.