Рубрики: Новини
19.08.2024 21:53

Зірка “МастерШеф-3” Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу: 34-річний шеф-кухар з бородою і у вишиванці

Учасник третього сезону "МастерШеф" Анатолій Цуперяк із Закарпаття став справжньою зіркою кулінарного шоу. Як виглядає зараз герой найсмішніших мемов проекту?
Поділитися

За час існування кулінарного шоу “МастерШеф” в ньому взяли участь тисячі кулінарів, сотні пройшли відбір і стали героями проєкту і лише трохи більше десяти отримали головну нагороду та вирушили вчитися до престижної кулінарної академії у Парижі. Проте, не всі учасники шоу стали зірками такими, як Катя Велика з п’ятого сезону чи Анатолій Цуперяк із другого.

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Молодий чоловік з  села Нересница на Закарпатті найбільше запам’яталася телеглядачам своєю емоційною поведінкою та дуже смішними висловлюваннями, які потім стали перетворюватися на меми. Хоча Анатолій завжди залишав проект у його середині (нагадаємо, Цуперяк брав участь у МастерШеф. Професіонали-2) і до головного призу йому було дуже далеко, він отримав від шоу щось набагато більше – любов глядачів та неймовірну впізнаваність.

Як виглядає 34-річний Анатолій зараз?

У Мережі можна знайти його фотографію, зроблену в 2022 році. У кадрі кулінар постановки у вишиванці на тлі гарного краєвиду. Анатолій із тією ж короткою стрижкою, але вже з бородою. таке почуття, що зірковий учасник МастерШеф зовсім не змінився.

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Чим запам’ятався Анатолій Цуперяк глядачам “МастерШеф”?

Якщо кулінар бере участь у шоу, то це означає одне – більше на проекті не буде нудно.

Запальний характер та підвищене почуття справедливості зробили Анатолія центром усіх конфліктів, що відбувалися на кухні та за лаштунками.

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу

Яскрава лексика, кумедні вислови, де часто використовувалися нецензурні слова.

Також Цуперяк встиг зарекомендувати себе як провидець і часто передбачав, хто наступний вилетить із шоу. За словами кулінара, йому сняться пророчі сни.

А ще Анатолій запам’ятався своєю наївністю та простотою, яка дуже підкуповувала телеглядачів.

Зірка МастерШеф-3 Анатолій Цуперяк вразив виглядом після шоу