Рубрики: Новини
22.08.2024 20:07

Ця деталь в ній видає туристку: вся в золоті і чорній сукні Аліна Гросу прогулялася нічним Нью-Йорком

Романтична нічна фотосессія Аліни Гросу в Нью-Йорку не залишила байдужими користувачів мережі. Фанати співачки не можуть натішитися її гарними світлинами.
Поділитися

Підкорити нині Манхеттен вирішила українська співачка румунського походження Аліна Гросу, яка нині проживає у США. У всякому разі, своєю красою, так точно! Свою неймовірну нічну фотосессію вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Перед об’єктивом фотокамери вона позувала у вечірній чорній сукні. Знімок зробила зі спини, але трішки обернувшись, щоб показати всім свою гарну посмішку.

Таким чином Аліна Гросу презентувала всім свої гарні плечі, струнку фігуру (сукня особливо підкреслює її тонку талію), а ще свої масивні золоті прикраси, які просто неможливо не помітити. Це годинник із чистого золота, до того ж, досить пристойної ваги. А ще — кольє та браслет (однієї версії) та величезні округлі сережки. У цьому образі Аліна Гросу уже не схожа на Мерилін Монро, якою вона подавала себе раніше, у попередніх зйомках.

Для цієї зйомки вона зробила зачіску — свої професійні локони. Раніше вона викладала відео на якому розповідала, як робить це сама і вчила “крутити” волосся всіх своїх підписників. До того ж, на саму просту звичайну плойку в якої є лише один режим роботи.

Свій образ для зйомок на Манхеттені Аліна Гросу завершила сумочкою, ручка якої зроблена з кільцевого металевого плетіння, яскравим червоним манікюром і дуже гарним макіяжем. Що цікаво — на зап’ястку правої руки Аліни Гросу якийсь браслет із суто плетеної чорної тканини. Очевидно, що це не дорогоцінна прикраса, але вона, імовірніше всього, має для співачки певне значення. Також на правій долоні у неї помітно дві каблучки. Одна з них із коштовним каменем.

Звичайно, що нічна фотосессія з видом на нічний Манхеттен у Нью-Йорку, не могла не вразити читачів Аліни Гросу. Під її постом у соцмережі лише одні позитивні коментарі. Одні не можуть намилуватися її красою, інші образом, треті — загалом усією її творчістю.