Рубрики: Новини
22.08.2024 21:57

У екс-фаворитки Ігоря Кондратюка Наталії Валевської сталося горе в родині: залишилася не тільки без чоловіка

Наталія Валевська повідомила сумну новину про свою родину. Колишня фаворитка Ігоря Кондратюка прощається з чоловіком, якого все життя щиро любила.
Поділитися

Зірка Наталії Валевської зійшла на небосхил 20 років тому. Вона з’явилася на сцені майже одночасно з Тіною Кароль, Віталієм Козловським, гуртом Quest Pistols та іншими. Це була ера, коли Ігор Кондратюк, Наталія Могилевська та Кузьма Скрябін створили цілий перелік нових зірок, і саме тоді, коли український шоу-бізнес мав в них велику потребу.

Він розширявся, дарував нову музику, захоплював новими талантами. Наталія Валевська успішно виступала та працювала з найкращими спеціалістами українських медіа.

Наталія Валевська повідомила про горе в своїй сім’ї

Наталія Валевська повідомила про горе в своїй сім’ї

Але мало-помалу її популярність згасала. Тим не менш, у співачки залишилися віддані фанати, які обожнюють її голос, готові прийти на її виступ і на даний момент підписані на її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, де вона розповідає про найголовніші події в своєму житті.

Не так давно Наталія Валевська повідомила, що вона розлучилася з чоловіком. Тепер же надійшла новина набагато сумніша: у зірки помер тато.

Наталія Валевська повідомила про горе в своїй сім’ї

Жодними деталями Наталія вирішила не ділитися. Причина смерті та інші подробиці залишилися по ту сторону смартфону артистки. Користувачі також не стали ставити Наталії Валевській зайвих запитань. Натомість співачку в коментарях під дописом підтримали словами співчуття.

Нагадуємо, що декілька років тому Наталія дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла про свій складний шлюб та розлучення. Співачка не стала називати причину розриву, але зізналася, що це була багаторічна боротьба за щастя. Останні події в країні дозволили подружжю розставити пріоритети та знайти рішення для їхньої проблеми. Також Валевська зізналася, що ініціаторкою розставання не була, але попросила у чоловіка конкретного кроку, що і призвело до розриву.