40-річна Наталія Валевська вперше відкрила правду втрату дитини в молодості: “Я просто несформована була”

Співачка Наталія Валевська зважалися на відверте зізнання - декілька років тому вона зробила аборт. Це рішення було вимушеним на той момент, проте про нього артистка шкодує й досі.

Співачка Наталія Валевська стала відомою українському слухачу завдяки перемозі в шоу “Шанс” у 2005 році. З того моменту її кар’єра почала стрімко рости вгору, Наталю запрошували на різні фестивалі, заходи та концерти. На виступах зірка збирала чималу аудиторію, яка обожнювала творчість Валевської.

Здобула успіху Наталя й на особистому фронті. Вже багато років вона одружена з Володимиром Пригладем. Однак дітей у пари досі немає.

Куди зникла Наталія Валевська
Наталія Валевська

Виконавиця сподівається, що у неї вийде реалізувати й свою найзаповітнішу мрію – стати мамою. Лише у програмі ЖВЛ зірка зізналася – така можливість у неї була ще 2003-го року. Та вона свідомо від неї відмовилася через патологію малюка. “Такий тиск був. Я просто не сформована була”, – каже співачка.

Той аборт Наталія й досі згадує з холодом у всьому тілі: “Ми були ще незрілі. Молоді. І зробили величезну помилку, за яку я особисто вже простила свого чоловіка, і вже себе простила. Посповідалася, причастилася. Я знаю, що все буде гаразд”, – сказала Валевська.

Аби почути нарешті дитячий сміх, 40-річна співачка зробила вже не одну операцію. Валевська не опускає рук. Навпаки – дивиться в майбутнє з вірою. Недарма ж у неї в репертуарі навіть пісня є, яка так і називається – “Бажання здійсняться”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.