Недовго ходила у холостячках: Наталія Валевська після розлучення закрутила роман з Амадором Лопесом

Знаменита українська співачка Наталія Валевська сколихнула мережу спільними романтичними кадрами з українським артистом венесуельського походження Амадором Лопесом.

Минулого року випускниця музичного проєкту “Шанс”, колишня підопічна Ігоря Кондратюка та вельми відома українська виконавиця Наталія Валевська сколихнула мережу зізнанням про те, що розлучається зі своїм чоловіком та за сумісництвом продюсером. Реальну причину розлучення пара розкривати не хотіла, але не приховувала кризи, яка прийшла у їхні взаємини.

Наталія Валевська після розлучення закрутила роман з Амадором Лопесом

Наталія Валевська розлучається з чоловіком продюсером після 20 років шлюбу
Наталія Валевська після розлучення закрутила роман з Амадором Лопесом

Та здається, що Наталії судилося недовго ходити у холостячках, адже нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новмй відеоролик, який був зроблений за кордоном.

На кадрах вона ніжно обіймається з українським танцівником венесуельського походження Амадором Лопесом, який є також вельми впізнаваним в Україні.

У дописі до кадрів Наталія лише посилила інтригу, поставивши риторичне питання щодо своїх почуттів до хореографа.

Варто відмітити, що Амадор Лопес, Наталія Валевська, Ольга Сумська не так давно виїжджали до Іспанії, щоб дати благодійний концерт. Вочевидь, під час прогулянки у рамках цієї поїздки і були зроблені дані кадри.

Нагадуємо, що Амадор Лопес отримав українське громадянство лише рік тому. Близько 10 років Венесуелець боровся за право стати громадянином України, а отримав паспорт напередодні війни.

Втім, хореограф поставився зі стриманою іронією до такої ситуації. З України чоловік не виїжджав, і навіть не намагався. Разом зі своїми колегами Амадор намагається зробити усе можливе, аби допомогти українцям подолати окупанта. Тож, як і більшість зірок в загалом задіяний у гуманітарних заходах.

Схожі статті