Рубрики: Новини
23.08.2024 18:57

Нагодувати вдається лише так: син Ксенії Мішиної посперечався з нею, що з’їсть два бургера за 1000 грн

Діти зірок не сперечаються зі своїми батьками за шоколадку чи за те, аби відлучитися від домашньої роботи. 12-річний син Ксенії Мішиної робить великі гроші в суперечках з мамою — одразу в 1000 грн.
Поділитися

Українська акторка театру і кіно, а також відома героїня романтичного шоу-побачень “Холостячка” та зірка серіалу “Кріпосна”, Ксенія Мішина, ще та жартівниця. То вона їздила на вечірку, в своєму авто і містом, із короною на голові, поки її не зупинила поліція, то нині, вона взяла і посперичалася зі своїм сином на 1000 гривень. Про все це, Ксенія Мішина особисто повідомила в своїй stories в соцмережі Instagram.

Імовірніше всього, що у Ксенії Мішиної, як і у всіх мам на світі існує питання щодо того, як нагодувати дитину. Адже вони постійно не хочуть їсти, або хочуть щось взагалі дуже шкідливе чи мають бажання “сидіти” на одному печиві. Хоча Ксенія Мішина написала, що це її син посперечався з нею на 1000 гривень, що зможе з’їсти (подужати) два бургера. У даному контексті мова йшла про два дійсно здоровезних гамбургера.

Ксенія Мішина розповіла про спір з сином на гроші

Тож… Дві здорові тарілки із двома величезними видами сендвіча, 12-річний син Платон і його руки у чорних спеціальних рукавичках для їжі. Син зірки уже досить дорослий і сильний парубок, і імовірніше всього, що він зміг це зробити. Зміг подужати ці величезні гамбургери. Сама Ксенія Мішина результат цього “батлу” ще не повідомила. Але перед цим влаштувала “ставки” — опитування в Instagram, з’їсть чи не з’їсть Платон ці сендвічі.

Надалі, Ксенія Мішина повідомила, що її чекають звичні справи: потрібно вигуляти песика, по займатися спортом, по пити водички, а також — багато над чим подумати. Зірка вважає, що за допомогою невеликих змін у щоденній рутині, можна досягти значних результатів. І вона пообіцяла, що пізніше напише невеличкі ідеї для великих змін у житті.