Рубрики: Новини
23.08.2024 21:04

З ким крутила романи й кого кохала насправді: особисте життя Олі Полякової, яка “розорила” мільйонера Вадіка

Оля Полякова — справжня жінка мрії. Але серед усіх можливих варіантів артистка обрала одного конкретного чоловіка. Все вирішило щире кохання чи причиною стали виключно багатомільйонні статки?
Поділитися

Навколо пари Олі Полякової та Вадима Буряковського постійно вирують різноманітні плітки. Нелюбов чоловіка артистки до публічності лише підігріває нереалізовані “таланти романістів” під дописами. Лише за останні декілька років Поляковій підозрювали у взаєминах з різними чоловіками: від фітнес-тренера Сергія Шеремети до захисника Михайла Діанова.

Щоразу Оля реагувала на це з сумішшю сміху та обурення. Співачка не розуміє, чому ніхто навіть не може припустити, що між людьми можлива проста людська дружба. Полякова чітко зазначає, що ніколи й ні за що не проміняла б стосунки з Вадіком — так зірка називає свого коханого — на когось іншого. Але чому саме Буряковського обрала колись артистка?

Співачка Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським та доньками Алісою і Марією

Дехто впевнений, що причина виключно в грошах. На момент знайомства Оля Полякова не була королевою українського шоубізнесу, якою є сьогодні, а лише рухалася до цього статусу. Припускають, що у грошах Вадима вона побачила можливість. Та чи дійсно це так?

Якби причина була у статках, то стосунки пари не тривали б уже понад 20 років. Та й зараз співачка заробляє більше, ніж Буряковський. Чому вони разом? Почуття та взаєморозуміння. Для Олі Вадим став не просто чоловіком, а другом, опорою, стіною. З першого ж дня їхнього знайомства й до сьогодні Полякова відчувала, що її коханий — нерушимий фундамент.

Оля Полякова розповідає Маші Єфросиніної, чому ніколи не розлучиться зі своїм чоловіком

У Олі вже був досвід стосунків до зустрічі з Вадимом. Навіть на момент знайомства Полякова знаходилася у взаєминах. Але всі хлопці, які зустрічалися їй до Буряковського, були в кращому випадку непоганими, а переважно навіть порожніми. З ними вона не відчувала того ж, що все життя відчуває поруч з Вадимом, який для неї такий же дорогий, як і спільні донечки.