Рубрики: Новини
23.08.2024 22:17

Перед ефіром “МастерШеф-14” переможниця 13 сезону Аліна Бурик розповіла правду про свою нещирість на екрані

Чи щирий Ектор та інші судді у випусках "МастерШеф"? Чи чесні кулінари у власних соціальних мережах? Тему правдивості підняла на власній сторінці переможниця 13 сезону Аліна Бурик.
Поділитися

Користувачі часто критикують зірок та блогерів за ідеальність публікацій у соціальних мережах. Дійсно, якщо поглянути на дописи більшості відомих людей, то часто може здаватися, що їхнє життя не просто хороше, а позбавлене будь-яких недоліків. Погоджується з такою тезою також переможниця 13 сезону “МастерШеф” Аліна Бурик.

Вона зазначає, що у соціальних мережах, включно з її сторінкою, контент часто відрізняється від реальності. З одного боку, вона не вважає це хорошим. Але також Аліна розуміє, що у світі багато негативу, тому не хочеться переносити його ще й на власну сторінку. Та й чи потрібно, аби соціальні мережі відображали те, що є насправді?

Бурик помічає, що сьогодні якісна картинка та трендовий звук важливіші за зміст і сенси. Бо в сучасну цифрову епоху складно залишатися в трендах, при цьому показуючи підписникам не просто якісну картинку, а суть. Тому Аліна не впевнена, що таких блогів багато. І сама дівчина має що розповісти про ведення своєї сторінки, але, можливо, пізніше.

Переможниця МастерШеф-13 Аліна Бурик зізналася, що не пише правду про себе

До слова, в “МастерШеф” також часто все робиться заради красивої картинки. Це зовсім не означає якусь нещирість в суддях чи учасниках. Просто для привернення уваги авторам шоу потрібно регулярно викликати якусь емоцію. Саме для цього іноді й створюються дуже дивні конкурси, які іноді можуть здаватися не повною мірою про кулінарію.

Нагадаємо, що головна конкурентка Аліни Альона Московченко теж розповідала про ілюзорну ідеальність соціальних мереж. Звісно, у своїх постах вона часто пише позитивні речі. Але іноді кулінарка також нагадує підписникам, що популярні блогери — звичайні люди, які періодично постають перед труднощами.

І Аліна, і Альона пропонують винести з цього одну важливу істину: світ не ідеальний, і майже ніхто не покаже у своєму блозі недоліки власного життя. Тому зі сторінок цікавих людей варто виносити те, що надихає на розвиток та нові звершення. Саме тому у Бурик в підписках дуже багато цікавих маленьких блогів, а сама вона намагається мотивувати підписників.

Аліна Бурик регулярно розповідає про своє життя та показує рецепти на прямих ефірах