“Виявляється, що”: Альона Московченко розповіла, чому проігнорувала переможницю “МастерШеф-13” Аліну Бурик

У 13 сезоні "МастерШеф" Альона Московченко та Аліна Бурик чудово ладнали. Здавалося, що між ними зароджується справжня дружба. Але Альона пояснила причину, через яку їхнє спілкування раптово зникло.

Для всіх учасників “МастерШеф” цей проєкт стає не просто кулінарною школою та шансом втілити власні мрії, а й місцем знайомства з багатьма цікавими особистостями. Дуже часто після проєкту люди продовжують дружити, а дехто навіть спільно розвиває кулінарну справу.

Такі моменти цікаві для шанувальників, які залюбки спостерігають за життям кулінарів після виходу фінальних епізодів. Зокрема, аудиторія щиро полюбила Альону Московченко та Аліну Бурик із 13 сезону. Здавалося, вони чудово ладнали. Попри періодичні дискусії дівчата могли знайти спільну мову, підтримували одна одну та навіть разом дійшли до суперфіналу.

Переможниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик на інтерв'ю в Аліни Доротюк
Переможниця 13 сезону МастерШеф Аліна Бурик на інтерв’ю в Аліни Доротюк

На жаль, чудове спілкування дуже швидко зникло. Причому кожна з кулінарок має власний погляд на причини такої ситуації. Бурик, наприклад, в інтерв’ю Аліні Доротюк розповіла про небажання Альони продовжувати листування. Переможниця “МастерШеф-13” припустила, що Московченко просто не змирилася з поразкою на проєкті, тому припинила спілкування.

Але Альона має на це зовсім інший погляд. За словами одеситки, припинити спілкування вона могла б принаймні не відповідавши на повідомлення людини, яка їй написала. Але кулінарка так не робила, оскільки вона не отримувала повідомлень від Аліни. Московченко також не писала колезі по проєкту, але тільки через власну зайнятість. Та переможниця 13 сезону сприйняла це мовчання, як ознаку того, що Альона вирішила більше не листуватися.

Альона Московченко розповіла про спілкування з Аліною Бурик
Альона Московченко розповіла про спілкування з Аліною Бурик

У ситуації з суперфіналістками “МастерШеф” ми маємо класичний приклад того, коли жодна сторона не уточнила справедливість своїх припущень. А оскільки через обставини з часом кожна втратила цікавість до листування, воно не продовжилося. Можливо, з часом кулінарки знову почнуть спілкуватися, як це вже було раніше. Все ж у командній роботі Московченко та Бурик були неперевершені, тому нам дуже хотілося б побачити їхні спільні відеорецепти.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.