Рубрики: Новини
24.08.2024 21:22

“Гроші зробили своє”: 45-річній Ані Лорак простягнули руку допомоги, але співачка обрала шлях зради

Ані Лорак понад 10 років живе не в Україні і обирає не свою батьківщину. Але українські артисти не припиняють пригадувати, що насправді у Кароліни був вибір, і до того ж непоганий.
Поділитися

Коли Ані Лорак давала своє останнє велике інтерв’ю українській журналістці, вона заявила, що намагалася залишитися в Україні, і так само робила спроби повернутися у вітчизняний шоу-бізнес, але її нібито не пускали. Хто саме вставляв їй палиці в колеса вона не захотіла говорити.

Тоді публіка почала ділитися припущеннями на рахунок ролі у цьому питанні Тіни Кароль. Спочатку аудиторія недовірливо поставилася до цих пліток. Пізніше Олег Боднарчук підтвердив, що саме Кароль не дала і Лорак прорватися назад. Звичайно, після нічної зради артистка поп-діва отримала вельми позитивний відгук від аудиторії за свою принципову позицію.

Павло Дворський розповів про пораду, яку дав Ані Лорак

Павло Дворський розповів про пораду, яку дав Ані Лорак

Однак, можна почути і від найпатріотичніших українських виконавців про те, якою Лорак була на початку своєї кар’єри. Вже неодноразово звучала думка, нібито у Кароліни були надзвичайно хороші українські пісні і свого часу вона пропагувала українську культуру.

Так, Христина Соловій у своєму інтерв’ю пригадала, що колись росла на музиці Лорак. Так само нещодавно співак та автор пісень Павло Дворський пригадав про початок кар’єри Кароліни і заявив, що також колись простягнув їй руку допомоги і підказав напрямок для розвитку.

“Я радив продовжувати співати саме українською, в неї дуже гарно це виходило. Але потім гроші зробили своє… Я не хочу засуджувати її, негарно, коли чоловік говорить про жінку погане. Нехай все, що сталося, залишається на її совісті”

На тлі цих новин вельми цікаво спостерігати за репертуаром артистки, який з роками абсолютно не змінюється. Композиції схожі між собою, мотиви повторюються як і рифми у віршах. Коли Кароліна відійшла від пісень українською її неодноразово критикували за низьку якість композицій. Що вже казати про зраду, яка повністю зруйнувала репутацію артистки.