Рубрики: Новини
25.08.2024 16:29

“Ноги вийшли з чату”: ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, що з нею стало через роботу в студії

Популярна українська телеведуча Наталія Островська розповіла вперше про те, що з нею стало через роботу в студії телеканалу 1+1. Таке по силах далеко не всім.
Поділитися

Наталія Островська стала ведучою телевізійної програми новин 3 роки тому. Однак, досвід журналістської діяльності у зірки величезний, адже до цього вона виконувала роботу кореспондента.

Роками Наталія їздила різними куточками України і прекрасно знайома з тим, з якими труднощами та викликами зустрічається кожен регіон.

24 лютого Наталія не виїхала за кордон, хоча розглядала таку можливість. А вже пізніше почала виходити в ефіри кожного дня, і інколи ці ефіри тривали дуже довго. Все ж таки зйомка в студії та пряме включення — це різні речі, і другий варіант надзвичайно виснажливий.

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла про непрості умови роботи

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла про непрості умови роботи

Про це нещодавно зайвий раз нагадала і сама Островська, яка працювала 8 годин у даному режимі. Наталія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання, що “її ноги просто вийшли з чату”. При цьому включення було безперервним. Тобто це надзвичайно важко як фізично, так і морально, адже за 8 годин концентрація сильно падає, а мозок сильно потребує відпочинку.

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла про непрості умови роботи

Так само це важко для горла та голосових зв’язок, які за такий період часу можуть значно слабшати і навіть дати симптом першіння. Безумовно, це не тільки цінний досвід для самої ведучої, яка на всю країну продемонструвала свою майстерність та професіоналізм, але й нагадування телеглядачам про те, наскільки висококваліфіковані журналісти тримають їх курсі подій.

Також необхідно відмітити, що стилісти та візажисти на відміну зробили свою справу: за 8 годин макіяж та укладання трималися неймовірно. До кінця включення Наталія Островська виглядала прекрасно і навіть не видавала своєї втоми зовнішнім виглядом.
День Незалежності пройшов доволі продуктивно та красиво для каналу.