“Готуємось підхопити”: зірка ТСН Наталія Островська показала, як працює їхній стіл, який “втік” від ведучих

Зірка ТСН Наталія Островська показала, як працює їхній стіл, який "втік" від ведучих. Нещодавно працівники студії пережили конфуз, який бачила вся країна.

Втім, робота у прямому включені завжди має під собою певний ризик різноманітних конфузів та невдач. Залежить це і від людського фактору, і від професійності ведучих, і від справності техніки, яка в будь-який момент може дати збій. Подібне стається в будь-якій країні і на будь-якому каналі, в незалежності від оснащення та рівня спеціалізації робітників.

Але безумовно найбільша відповідальність лежить на плечах саме медійної людини, яка зустрічається з цим обличчя в обличчя і може або продемонструвати свою непідготовленість, або навпаки показати глядачам власну зібраність та вміння впоратися з екстремальною ситуацією.

Свого часу справжній фурор справила Марічка Падалко, яка втратила зуба під час мовлення. Зірка навіть мімікою не подала вигляду, що оконфузилася або розгубилася.

І це стало Всесвітньою новиною: українську телеведучу показували абсолютно повсюди, а колеги робили у своїх сюжетах компліменти Марічці, яка змогла підняти планку журналіста до неймовірних висот.

Ведуча ТСН після конфузу з утікаючим столом показала, як готується до ефіру

Наталія Островська розповіла про свій шлюб
Ведуча ТСН після конфузу з утікаючим столом показала, як готується до ефіру

На українському телебаченні мало кому вдасться перевершити Марічку без переднього зуба, але все ж таки смішні ситуації продовжують ставатися. Зокрема нещодавно у студії телеканалу 1+1 у ведучих просто втік стіл. Вони не розгубилися, посміхнулися та продовжили мовлення, а колеги їх підтримали.

Тож нещодавно Наталія Островська, яка працює ведучою програми новин більше трьох років показала, як вони зі Святославом Гринчуком готуються до прямого ефіру, і зокрема показала той самий виїжджаючий стіл.

Ведуча ТСН після конфузу з утікаючим столом показала, як готується до ефіру

Нагадуємо, що особливо Наталі Островська показала себе 2022-го. На той момент вона працювала на каналі всього декілька місяців, але швидко перехопила ініціативу і знаходилася в ефірах цілими днями.

Схожі статті