Рубрики: Новини
26.08.2024 18:35

Схудла на 20 кг Олена Мозгова вразила образом в індійському сарі – “Якщо вас демонстративно не помічають”

50-річна Олена Мозгова не перестає дивувати шанувальників своїми незвичними вбраннями. У її гардеробі є кілька красивих японських кімоно, а тепер з'явилося індійське сарі.
Поділитися

У соціальних мережах продюсерка Олена Мозгова регулярно постить не лише інформацію про збори для ЗСУ, а й свої красиві фотографії, на яких іноді з’являється у дуже незвичайних образах. Кілька місяців тому знаменитість продемонструвала одне з улюблених вбрань – японське кімоно, а днями оприлюднила фото, де позувала в красивому індійському сарі. Доповнили образ масивні прикраси та темні окуляри.

“Якщо вас демонстративно не помічають, значить, вами, однозначно, серйозно цікавитися”, – підписала знімок помітно схудла Олена Мозгова.

Нагадаємо, що ще на початку 2021 року продюсерка важила 85 кг, а за кілька місяців її вага вже склала 63 кг, після чого вона стала виглядати набагато молодшою, а так само стала краще почуватися фізично. Щоб досягти такого феноменального результату, Олена дуже наполегливо працювала над собою.

Олена Мозгова схудла на 22 кг

Насамперед Мозгова кардинально змінила свій режим харчування – відмовилася від вуглеводів і кілька місяців дотримувалася кето-дієти. Жодних спортзалів та виснажливих тренувань. Минуло три роки, а Олена, як і раніше, у чудовій формі, при цьому іноді дозволяє себе балувати дуже смачними стравами, рецептами яких із задоволенням ділитися в соцмережах.

Так, напередодні Мозгова розповіла, що найкращим м’ясом для гриля та шашликом, на її думку є, не нашийок, а грудинка, яка ніжніша і коштує набагато дешевше.

Олена Мозгова розповіла, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Так само в раціоні Олени останнім часом часто з’являються овочеві рагу та фарширований перець із фаршу індички, тушкований у підливі зі сметаною та томатами.

Фарширований перець від Олени Мозгової

А напередодні Мозгова розповіла про дуже просту страву, смак якої їй нагадує її безтурботне дитинство. Щоразу вирушаючи на море з батьками, вечорами у родині Мозгових готували шакшуку, яку тоді називали яєчня по-болгарськи, до складу якої окрім яєць входив болгарський перець, помідори, часник, цибуля та багато зелені.

Шакшука від Олени Мозгової