Рубрики: Новини
27.08.2024 18:54

Ще трішки і Мадонна: “Суперблондинка” Оля Полякова одягла білосніжний купальник і сіла чекати – що й кого

Співачка Оля Полякова розсілася у шикарному садовому кріслі, ніби справжня зірка Голлівуду. З легким макіяжем і у білому "одязі", вона розповіла на кого і чого чекає в цьому житті.
Поділитися

Популярна українська співачка і телеведуча Оля Полякова випустила нове відео. На ньому зірка лише в одному білосніжному купальнику, який схожий на ті, що є в акторів американського серіалу “Рятівники Малібу”. Єдина відмінність — колір цього купальника. Нове відео Полякової у купальнику з’явилося на її офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Знаменитість зробила зачіску, називається, все волосся загорнути назад. Завдяки цьому вона стала схожою на американську співачку Мадонну. Одразу добре помітно її широкий лоб, гарно зроблені і підкреслені брови. На очах вона зробила легкий макіяж: нанесла світло-коричневі тіні та трішки підкреслила свої вії тушшю.

Те, як саме Оля Полякова “відкинула” своє волосся назад, зробило з неї цілу Голлівудську знаменитість. Одразу добре стали помітні її вилиці. А пухкі губи, які вона ще й підкреслила малиновою помадою, “кидаються” в очі.

Для зйомки свого відео і відпочинку вона обрала цільний купальник. Хоча у співачки шикарна фігура і їй немає чого приховувати. Варто відмітити, що Оля Полякова якось навіть трішки схудла, або дуже добре підтягнула своє тіло і фігуру. Бо виглядає вона, як справжня зірка Голлівуду. Своїх фанів і підписників вона називає “дорогенькими”. А чекає вона на всіх своїх прихильників. Усіх їх вона хоче бачити на своїх концертах.

“А знаєте, що я чекаю, а я чекаю на Вас…”, – пояснила Оля Полякова.

Родзинкою її образу і відео стали її величезні жовті сережки у формі квітки, яка ніби вже почали висихати. Тобто, сережки у формі осінніх квіток. Адже співачка зазиває всіх приходити на її осінні концерти. Зараз ще літо і тепло, тому вона у купальнику, а сережками готується до осіннього сезону.