Рубрики: Новини
28.08.2024 13:32

Приховувати давно немає сенсу: Пономарьов розповів про усіх своїх спадкоємців – одна дитина не від нього

Олександр Пономарьов має трьох дітей від різних жінок, але, як з'ясувалося, дещо в цій історії не настільки однозначно. Виконавець про це ніколи не говорив на публіку, але і правду не приховував.
Поділитися

Олександр Пономарьов за свою довгу кар’єру пережив чимало скандалів. Здебільшого вони стосувалися лише його особистого життя. На щастя, в професійному плані він ніколи не давав поганих чи сумнівних результатів.

Ба більше, скандали розгорталися лише після чергових великих інтерв’ю, в яких то виконавець, то його дружини розповідали деталі їхнього шлюбу, конфліктів, тощо.

Зокрема, Вікторія Мартинюк звинувачувала колишнього дружина постійно в зрадах, а також поганому ставленні до неї. Попри все Олександр зумів побудувати прекрасні стосунки зі своїм сином Сашком. Так само з Оленою Миколаївною Мозговой зірки зараз дуже холодні стосунки. Продюсерка буквально заявила, що екс-чоловіка для неї не існує. Але з дочками зірки абсолютно інша історія. Навіть під час розлучення пари дівчата підтримали саме Олександра.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дітей

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дітей

У шлюбі з продюсеркою Олександра Пономарьова з’явилася дочка Євгенія. А от дочка Зоя народилася від покійного чоловіка Олени, ім’я якого досі залишається загадкою.

Не дивлячись на цей факт виконавець одразу ж прийняв дівчину як рідну дочку, підтримує з нею зв’язок, надзвичайно сильно її любить і приймає будь-які її рішення, навіть якщо вони йому не імпонують. Наприклад, нещодавно вона зізналася, що будує стосунки з іншою жінкою в Європі. Олександр Пономарьов дав коментар, який у нього просили, і визнав, що він такого не розуміє, але ні в якому разі не переходив жодних меж у своїх висловлюваннях.

Виконавець разом зі своєю названою дочкою. Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою

Зоя завжди може знайти відгук у свого названого батька, знає, що може до нього звернутися і ставиться до нього як до рідного, так само, як і він її сприймає власною спадкоємицею. Хіба це не сильніше та не вище за генетичний зв’язок?