Рубрики: Новини
29.08.2024 11:08

Олега Винника “запакували” в багажник: продюсер співака-втікача розповів, що зробили з “повелителем вовчиць”

Ви вважаєте, що зірки подорожують в надзвичайно комфортних умовах, про які звичайному українцю залишається лише мріяти? Як виявилося, Олегу Виннику добре навіть в багажнику.
Поділитися

Нещодавно Олег Винник з’явився в ефірі шоу “Говорить вся країна” на каналі 1+1. Він розповів, що роками тяжко хворів і навіть не знав, чи зможе повернутися до звичного життя. Хвороба, яка спіткала Олега, настільки рідкісна, що співак досі не зміг вивчити та бодай раз озвучити її назву, аби у шанувальників було розуміння того, що саме пережив артист.

Існує також інше пояснення таємничості навколо цієї теми. Винник зізнається, що про болячки не хоче розповідати, аби люди ходили до нього на концерти. Звісно ж, артист не уточнив, як ці речі пов’язані між собою. Невже він вважає українців настільки поганими, що вони не захочуть відвідувати концерти людини, яка буквально виборола своє життя?

Олег Винник після тяжкої хвороби з’явився на шоу Говорить вся країна. Джерело: телеканал 1+1

Причому це зовсім не перебільшення! Як розповів експродюсер співака Олександр Горбенко, “тремтяче Олєжкіно тіло” вивезла за кордон Таюне — дружина артиста. А знає Олександр про це завдяки тому, що кордон Винник перетинав на особистому автомобілі Ніни Горбенко. У той момент в салоні знаходилася сама Ніна — дружина Олександра — та її мама. А між ними під синім пледом і ховався співак, який потім розповідав іншу історію.

Чи є ця інформація правдивою? Перевірити складно, оскільки наразі у нас є виключно слова Олександра Горбенка проти слів Олега Винника. Пролити світло на цю історію цілком могли б офіційні органи, бо сам співак зазначає, що цілком законно перетинав кордон 26 лютого — за день до поїздки, яку описує експродюсер зі своєю дружиною.

Експродюсер Олега Винника поділився цікавими подробицями щодо виїзду артиста за кордон

Також колишній продюсер Олега розкрив інші цікаві подробиці про життя артиста. Олександр зазначив, що Винник за своє життя не написав жодної пісні. А вся творчість артиста створена компанією продюсера та належить виключно йому. Дехто серед шанувальників повірив у цю заяву. Інші ж засумнівалися, оскільки таку інформацію Горбенко почав розповсюджувати лише зараз. Сам же Олег поки не коментував жодну з описаних чуток.