Не помножили себе на 0: Ігор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену – українці пробачать

Продюсер Ігор Кондратюк припустив, що зіркові втікачі такі як Олег Винник та Потап у майбутньому зможуть спокійно повернутися на сцену. Достатньо тільки…

Популярний український продюсер та громадський діяч Ігор Кондратюк, який завжди висловлюється на всі актуальні теми, розповів журналістам каналу СТБ, що думає про можливе повернення в українське шоубізнес артистів, які у лютому 2022 року просто зникли та відсиджувалися за кордоном, а також про ті, хто прийняв російське громадянство.

Ігор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену
Ігор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену

На думку продюсера, у Потапа та Олега Винника, які найбільше засмутили своїх шанувальників своєю втечею, є шанс, адже український народ так любить усе і всіх прощати, тому він не виключає, що у майбутньому ці артисти зможуть повернутися на сцену.  Кондратюк наводить як приклад недавній вихід нової пісні Олега Винника “Мої люди”, після чого його віддані фанати на чолі з керівницею фан-клубу Валерією Барон миттєво пожвавішали.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

“Всі забудуть, що він спочатку повномасштабної війни кудись зник і не виникав”, – сказав Кондратюк.

Що стосується Потапа, то, на думку громадського діяча, йому буде складніше, оскільки його репертуар завжди був націлений на російськомовну публіку. Але в будь-якому разі артистові буде легше, ніж тим українцям, хто залишився працювати в Росії та прийняв російське громадянство. Тут, ймовірно, Кондратюк має на увазі Ані Лорак, Таїсію Повалій, Регіну Тодоренко та багатьох інших, які або продовжують замовчувати війну, або відкрито висловилися за підтримку путінського режиму.

ПІгор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену
ПІгор Кондратюк розповів, як Винник і Потап повернуться на сцену

“Помножили себе на нуль точно”, – висловився Кондратюк.

Зазначимо, що в останній тиждень у Мережі активно обговорюють раптове повернення до українського шоубізнесу Олега Винника, який 27 лютого незаконно виїхав у машині дружини свого колишнього продюсера і зник на 2,5 роки. Більшість українців вважає, що артист не повинен з’являтися на сцені, проте значна частина його відданих шанувальників з нетерпінням чекають на його появу і вже готові купувати квитки на його концерт.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.