“Мені байдуже”: повелитель вовчиць Олег Винник обвів усіх навколо пальця і пояснив свою появу в Берліні

Схоже, бажання повернутися в українське шоу-бізнес змушує співака Олега Винника йти на крайні заходи і він змушений відповідати на найнезручніші питання. Що з того вийшло?

Стало відомо, що Олег Винник з’явиться в ефірі програми Олексія Суханова “Говорити вся країна” на каналі 1+1, де вперше відповів на всі закиди на свою адресу, зокрема розповість, чому цілий рік ховався і як насправді виїжджав із України.

Зазначимо, що після того, як Олег Винник повідомив про своє повернення та випустив нову пісню “Мої люди”, у мережі розгорілися справжні пристрасті. Експродюсер артиста Олександр Горбенко перервав мовчання та вперше розповів неприємні подробиці втечі Винника та його дружини Таюне за кордон. Захищати кумира кинулася його найвідданіша фанатка керівниця фан-клубу Валерія Барон, яка, зважаючи на все, чи то з власних спонукань, чи то на прохання “маестро”, розпочала “акцію” з відбілювання його репутації.

Головна шанувальниця Олега Винника Валерія Барон
Головна шанувальниця Олега Винника Валерія Барон

Сам співак перед тим, як випустити нову пісню, суттєво активізувався та записав звернення до своїх шанувальників. За короткий проміжок часу Винник вийшов в ефір тричі. Зважаючи на те, що довгий час про нього нічого не було ні чути, не видно, це своєрідний рекорд. А тепер “володар вовчиць” з’явиться на блакитному екрані.

Олег Винник з'явився в онлайні та звернувся до публіки
Олег Винник з’явився в онлайні та звернувся до публіки

В анонсі програми, яка вийде в ефір увечері 27 серпня, артист відповів на запитання про свою ганебну втечу і, як з’ясувалося, він нікуди не тікав!

За словами Винника, тікати це те, щоб кудись повертатись і це “не в його стилі”. І взагалі він у Німеччині робить “свою справу”. Також співак подякував шанувальникам, які ходили на його концерти та платили гроші та подякував собі та Господу, що він їх не витратив.

Олег Винник на шоу "Говорить вся країна" / Фото: пресслужба каналу "1+1"
Олег Винник на шоу “Говорить вся країна” / Фото: пресслужба каналу “1+1”

Звичайно ж, не обійшлося і без нової пісні, яку Винник випустив у День національного прапора України. За словами артиста, якби Господь не давав йому пісні, то він би не спілкувався з глядачами у програмі.

З приводу того, що в українському шоубізнесі вже з’явився артист, який зайняв його нішу, Вінник відповів, що за все своє творче життя, він бачив багато своїх клонів і його це зовсім не цікавить.

“Мені байдуже, хто і що говорить і вигадує. Не потрібно займати чиюсь нішу. Будьте собою, знайдіть своє обличчя. І не намагайтеся на чужому коні доїхати до раю”, – сказав Винник.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.