Рубрики: Новини
29.08.2024 15:13

Скоро до школи: Олена Кравець показала, як виросли за літо молодші двійнята – народила собі купу дітей

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила фото зі своїми двійнятами сином Іваном та дочкою Катею, які за літо помітно підросли. Незабаром її молодші йдуть у 3 клас!
Поділитися

Зірка “Кварталу 95” та “Жіночого кварталу” актриса Олена Кравець мати трьох дітей – старшій Маші 21 рік і дівчина вже давно живе самостійним життям, молодшим двійнятам Іванові та Каті виповнилося 8 і вони вже майже готові до початку нового навчального року.

Олена Кравець показала підрослих двійнят і пожартувала про школу

Так, багатодітна мама оприлюднила фотографію, на якій позували її син та доньку. Знімок було зроблено на подвір’ї будинку. Катя позувала перед камерою в рожевих шортах, оранжевій майці, кроксах і хутряними рукавичками на руках. Син Іван був одягнений у спортивну форму з кросівками та тримав у руках сітку з футбольним м’ячем. Мабуть, хлопчик збирався йти на тренування.

Олена Кравець показала підрослих двійнят і пожартувала про школу

У коментарі Олена написала, як обговорювала з дітьми перший день у школі та вийшло це дуже смішно. Коли знаменитість запитала у двійнят, у чому вони підуть на заняття в понеділок, 2 вересня, то не розгубилися і відповіли – “в сльозах”.

Нагадаємо, що цього року молодші діти актриси та ведучої Олени Кравець навчаються у приватній школі у Києві та цього року йдуть у 3 клас. Окрім школи, у дітей ще багато захоплень. Так, напередодні стало відомо, що Олена Кравець запустила новий проєкт на Ютуб, у якому братимуть участь її двійнята 8-річні Катя та Іван. Він називається “Вдома почитаємо”.

У кожному новому випуску, який виходитиме як в аудіо, так і відео версії, Кравець читатиме дитячі книжки, які зазвичай читає своїм двійнятам перед сном, а також твори, які читає зазвичай сама. Літературу Кравець підбиратиме на свій смак, але запевняє, що її книги сподобаються абсолютно всім.

“Круті твори від кращих майстрів слова: художні, нон-фік, легкі, короткі на ніч, іронічні та глибокі. Я обожнюю це робити – читати вголос комусь”, – написала Кравець в анонсі свого нового захоплюючого авторського проєкту.