“Ми вирішили”: молодші діти Олени Кравець “вимагають” переїхати у село – зірка Кварталу вже шукає дім

Зірка "Кварталу 95" Олена Кравець терміново шукає будинок у якомусь селі. Молодші діти Катя та Іван більше не хочуть сидіти влітку у спекотному місті. Подавай їм річку, пляж та їжачків.

Зірка “Кварталу 95” та “Жіночого кварталу” актриса та ведуча Олена Кравець вперше вирішила скористатися своєю медійністю в особистих цілях та дала оголошення про пошук будинку в якомусь селі.

Молодші діти Олени Кравець
Молодші діти Олени Кравець

Так, у мікроблозі знаменитості з’явилося відео, на якому зображені її молодші діти – дочка Катя з черешнею на вухах та син Іван, який нещодавно пофарбував волосся у рожевий колір. На кадрах діти відпочивають біля води разом із іншими людьми, потім з’являються їжачки. У коментарі Олена написала слова свого сина:

“Мам, ми з Катею вирішили, що теж хочемо жити в селі …”.

Аргументація була “залізною” – у селі багато їжачків і можна цілий день бігати у трусах. Тепер Кравець серйозно шукає будинок за містом і навіть звернулася до своїх підписників із проханням пропонувати їй варіанти в особистих повідомленнях. Тільки актриса має одну умову – обов’язково має бути поруч вода (озеро, річка) або басейн у дворі.

Нагадаємо, що Олена Кравець має трьох дітей. Старшій Марії у лютому виповнилося 21 рік. Дівчина з 15 років живе самостійним життям і вже серйозно зустрічається з хлопцем. Двійнят Івану та Каті в липні виповниться по 8 років. Вони ростуть дуже активними та гуморними дітьми. Ось як починається звичайний ранок Олени Кравець у місті. Після такого справді захочеться чимось їх зайняти.

Олена Кравець шукає будинок у селі, щоб перевезти молодших дітей
Олена Кравець шукає будинок у селі, щоб перевезти молодших дітей

Нагадаємо, що нещодавно Олена Кравець разом зі своєю старшою дочкою Марією відкрили програму на майданчику Ютуб “Дома поговоримо”, мета якої висвітлення проблем між батьками та дітьми. Перша розмова відбулася між мамою та дочкою, де вони вперше зізналися один одного в своїх розчаруваннях та образах.

Схожі статті

Чоловік-продюсер не врятує: Настя Каменських зазнає невдачі у спробах побудувати кар’єру за кордоном

Якщо зірка не прогресує, то вона не може довгий час залишатися на піку й надалі її чекає рух лише вниз. Ці слова Ірини Горової, колишньої дружини Потапа, чудово пасують до кар'єри Насті Каменських.