Рубрики: Новини
30.08.2024 18:58

Санта Дімопулос в пустелі у США знайшла борщ! Там же зараз і колишній багатійки “МастерШеф” Каті Великої

Двоє знаменитих людей із України бодібілдерка Санта Дімопулос та мільйонер Андрій Великий поїхали на цікаву подію, яку проводять в пустелі в США. Там українці провели 8 днів поспіль.
Поділитися

Незвичайна українська співачка, танцюристка, модель та бодібілдерка Санта Дімопулос відправилася у США на дуже цікаву подію “Burning Man” (Палаюча людина). Це захід, який проводиться протягом восьми днів у штаті Невада, в дуже особливому місці, пустелі Блек-Рок. Ця подія відбувається з року в рік. І зазвичай припадає на останній понеділок серпня. А восьмий день цього заходу доводиться на офіційне свято в США Дня праці. Його, як правило, святкують у перший понеділок вересня. І для всіх американців, у більшості випадків, це вихідний день.

Санта Дімопулос показала, як проводить час на фестивалі Burning Man

Піком всієї цієї події вважається захід сонця у суботу. Точніше, вже після того, як зайде сонце відбувається наступне — спалювання величезної дерев’яної статуї людини. Утім, тему і мету зустрічі, кожного року визначають нову. І саме на такому заході побувала відома українка Санта Дімопулос, а ще колишній чоловік-мільйонер зірки “МастерШеф” Каті Великої, Андрій Великій. Схоже, що ця подія збирає до себе багатіїв, відомих, знаменитих і публічних людей. У всякому разі, цього року, з України туди полетіли двоє відомих особистостей.

Бодібілдерка Санта Дімопулос “кинула” в свою stories в соцмережі Instagram світлину на якій показала, що перебуває у пустелі в США і їсть там борщ із пампушками. І хто б міг подумати, що в Америці їх будуть частувати саме цим. Своє фото вона підписала: “Зголодніли і приїхали їсти борщ!”. Для пустелі Санта Дімопулос обрала білу, легку та коротку сукню. Але з цікавими вирізами в талії і на животі. В якості захисту від сонця вона обрала пов’язку-хустинку на голову, а от брати в пустелю прикраси Санта не стала.

Мільйонер Андрій Великий на заході Burning Man в США