Після розлучення з бізнесменом Санта Дімопулос показала сина від Джеджули та розповіла, з ким він залишиться

Після завершення шлюбу з бізнесменом Санта Дімопулос показала сина від Джеджули та розповіла, з ким він залишиться. Співачка прийняла неочікуване рішення.

Декілька місяців тому популярна українська співачка Санта Дімопулос повідомила про те, що розлучається зі своїм другим чоловіком-бізнесменом. Публіка очікувала такого зізнання, адже усе говорила про те, що пара більше не разом.

Зокрема артистка вперше за довгий час повернулася до України, хоча останні декілька років постійно подорожувала і переважно знаходилася за кордоном. Її син Данієль взагалі місяць провів зі своїм батьком Андрієм. Шоумен публікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram численну кількість фотографій разом з сином та розповідав про те, як вони проводять час разом.

Усе це так чи інакше говорила про розлад в сім’ї, і незабаром дана інформація підтвердилася. Санта Дімопулос так і не розповіла, що саме сталося між нею та благовірним. Хоча зізналася, що вони поважають одне одного, і розстаються на вельми хорошій ноті.

Санта Дімопулос розповіла, де її старший син проведе літо

Ніяких деталей на цей рахунок Санта не додала, залишивши підписників здогадуватися, що могло послужити причиною такого різкого та кардинального кроку.

Син Джеджули і Дімопулос в Києві
Санта Дімопулос розповіла, де її старший син проведе літо

Ба більше, з’ясувалося, що після канікул разом з батьком в Києві Данієль відправляється в інше місце. Співачка опублікувала у своєму Instagram декілька світлин, в дописі до яких розповіла про те, які плани у родини.

Санта показала фото з сином Даніелем в аеропорту та зізналася, що літні канікули він проведе окремо від неї. Як написала артистка, підліток вирушить до літнього табору, де перебуватиме наступні три тижні. Хлопчик поїде у Швейцарію.

“Даніель вирушає до табору в Швейцарії на три тижні”, – зазначила виконавиця.

Нагадуємо, раніше Андрій Джеджула говорив про те, що новина про розлучення Санти — це дуже погано. Мовляв, він щиро хвилюється за свого сина, якому доведеться прощатися з вітчимом, до якого він звик, і окрім того, звикати до нового чоловіка, якщо Санта Дімопулос знову знайде своє кохання.

Схожі статті

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк влаштувала відверте обговорення колишнього: “На любителя”

Стосунки з колишніми — це завжди непросто. Навіть якщо ви давно ніяк не взаємодієте, минулі образи можуть не дати жити спокійно. Ще гірше, коли є речі чи майно, яким ви досі зв'язані.

“У мене є ще один дім”: суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво розповів, куди готовий поїхати з України

Ектор Хіменес-Браво пов'язав своє життя з Україною понад 15 років тому. Але кулінар зізнається, що у світі є ще одна країна, яку він вважає своїм домом та куди завжди готовий поїхати. Це не Колумбія!

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?