Рубрики: Новини
02.09.2024 21:32

Чоловік Сумської Борисюк розповів про жінку, яку замінила йому Ольга: її звали Жанна — улюблене ім’я Винника

Незрівнянна Ольга Сумська знаходиться у шлюбі з Віталієм Борисюком уже понад 30 років. Але за цей час у них були різні труднощі. І навіть невірність! Якою була ще одна кохана жінка у житті актора?
Поділитися

Стосунки Ольги Сумської та Віталія Борисюка можуть здаватися ідеальними. Багато в чому це дійсно так. Але насправді труднощі бувають у всіх. Навіть момент створення однієї з найкращих пар українського шоубізнесу був буквально пронизаний ними.

Ні, у Віталія та Ольги все не було, як в кіно. Познайомилися вони в 1991 році на вечірці, яку тоді ще перспективний актор Борисюк влаштував зі своєю нареченою Жанною. Миттєвої іскри (чи не миттєвої) того вечора між ними не пробігло. Як і багато наступних зустрічей були лише дружніми чи професійними. Та й Ользі тоді було не до Віталія, оскільки вона була вагітною від тодішнього чоловіка Євгена Паперного. Кохання почалося дещо пізніше.

Борисюка та Сумську звела разом підготовка до мюзиклу, де вони грали пару. На той момент в Ольги народилася донька Антоніна (дівчинці було 7 місяців), а Віталій, як і планував, одружився з Жанною. Але доля проігнорувала наявність в обох сімей.

Актор Віталій Борисюк зі своєю дружиною Ольгою Сумською у молодості

Перший крок зробив саме Віталій. Можна сказати, що він вліз у сім’ю з дитиною та вчинив дуже погано. Але насправді в стосунках Паперного і Сумської вже були тріщини. Ольга зізнавалася, що Євген іноді міг навіть підняти на неї руку. Про один такий випадок ексчоловік навіть жартома зізнавався сам. А після розкриття правди про стосунки між Сумською та Борисюком ледве не дійшло до сутички між Євгеном та Віталієм. Але обійшлося.

Чи були б актори такими ж щасливими окремо, як стали разом? Навряд. У їхніх стосунках були труднощі. Бували навіть зради! Але жодного разу Віталію чи Ользі не хотілося проміняти свого партнера на когось іншого, як і прожити своє життя інакше.

Віталій Борисюк розповів про жінку, від якої пішов до Ольги Сумської