Як виглядає без 5 хвилин невістка Наталії Сумської: красуня, але повна протилежність єдиної дочки акторки

Наталія Сумська має лише єдиного сина, і зараз він вже дорослий чоловік, який живе окремо та будує власну сім'ю. Парубок не одружився, але його серце зайняте. Як виглядає майбутня невістка акторки?

Якщо нині Наталія Сумська та її чоловік дають інтерв’ю, то лише з приводу професійної діяльності, проблем театру або щодо їхніх вистав.

Жодної необхідності у додатковому піарі через ексклюзивні інтерв’ю про особисте життя сім’ї немає. Їх добре пам’ятають, їх люблять, на їхні вистави залюбки ходять. Звичайно, обидва не знімаються в кіно зараз, але не приховують: це відбувається через те, що кіноіндустрія переживає складні часи. Можливо, в майбутньому публіка ще не раз побачить їх у цікавих ролях на екрані.

Син Наталії Сумської показав, як виглядає його обраниця

Як виглядає молодий син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва
Син Наталії Сумської показав, як виглядає його обраниця

Спільний син пари В’ячеслав Хостікоєв тим часом активно бореться за своє місце під сонцем. Зважаючи на походження, здається, що це не мало б стати проблемою, але дана сфера все ж таки вимагає і витримки, і талантів, і міцних нервів.

Хлопець не тільки готовий давати різні коментарі, але і навіть нещодавно потрапив у скандал через своє висловлювання на адресу двоюрідної сестри Антоніни. На рахунок особистого життя чоловік також не створював ніяких секретів: у В’ячеслава Хостікоєва є обраниця. Це Анастасія Рула, також акторка за професією.

Познайомилися В’ячеслав та Анастасія на першому курсі, коли стали партнерами для етюду. Незважаючи на те, що їхня робота виявилася не надто успішною, це стало початком романтичних відносин акторів.

“Настя засмутилася і обійняла мене. Я так: “Ах” і все, і я зрозумів, що я закохався. І все. Я почав бігати за нею. Були різні історії, ми сходилися, розходилися. Але після того моменту, як ми зійшлися вдруге, все – я її вже не відпускав”, – зізнався В’ячеслав Хостікоєв у своєму коментарі

Зараз пара веде закритий образ життя, рідко з’являється на світських заходах, але декілька років тому поспілкувалася з журналістами на червоній доріжці під час презентації фільму.

Схожі статті